Sladoled bez premca

Slastica koju vole svi otkako je, slobodno možemo reći, svijeta i vijeka definitivno je sladoled. Voljeli su ga već stari Egipćani koji su ga radili od snijega i voća. Rimski car Neron također mu nije mogao odoljeti, a Kinezi su imali i svoju varijantu ove ledene slastice. U 16. stoljeću osvojio je francuske i talijanske dvorove, a izumom sladoleda u kornetu osvojio je cijeli svijet. Danas smo daleko od onih prvih verzija pa možemo birati između svih mogućih i nemogućih kombinacija. Voćni, kremasti, s kapljicom alkohola, baš svatko može pronaći nešto za sebe. Pa čak i oni koji paze na liniju ili imaju posebne prehrambene potrebe.

Čak i bez laktoze

Bez obzira na to kakve su vaše želje i potrebe, SPAR u svojoj ponudi ima odgovor na sve. Linije Veggie, Natur*pur i free from nude savršen izbor za sve. Osjetljivost na gluten ili laktozu više nisu izgovor da izbjegavate ledeno osvježenje. Free from sladoledi izrađeni su bez ovih sastojaka, a puni okus čokolade u trenu će vas vratiti u djetinjstvo. 

Sladoled za vegane

I vegani koji ne konzumiraju proizvode životinjskog porijekla mogu pronaći nešto za sebe među SPAR sladoledima. Linija Veggie izrađena je po veganskim recepturama, a neodoljivi sladoledi u još neodoljivijim kombinacijama zajamčit će pravo ledeno osvježenje. Sami ili u društvu, ovi su sladoledi stvoreni za uživanje. Možda ste više ljubitelj ekološkog uzgoja i tražite baš takve namirnice. Natur*pur sladoledi sadrže isključivo eko sastojke provjerenog porijekla i nude ono najbolje od prirode. Ako vas zanima kakvog je okusa sladoled s ekološkim potpisom, sada je idealna prilika da ga isprobate.

 

*Sve informacije u članku su informativnog karaktera.