Voćarna

SPAR prepoznaje i prati trend rasta svijesti kupaca o zdravlju i zdravom načinu života. Stoga udio voća i povrća u prodaji svake godine raste. Želimo vam osigurati da na jednom mjestu za sebe uvijek pronađete najbolje sezonske namirnice.   

MOMENTUM Visual Factory, Goran Vrakela

Kontrola kvalitete

Ponuda voća i povrća u SPAR i INTERSPAR trgovinama kreirana je prema najvišim mjerilima izvrsnosti. Kod nas ćete pronaći namirnice koje će u potpunosti zadovoljiti sve vaše kriterije raznolikosti i kvalitete. Naši kontrolori kvalitete su visoko obrazovani stručnjaci agronomije s dugogodišnjim iskustvom rada. Najbolji su poznavatelji procjene stanja i stupnja zrelosti svakog pojedinog artikla. Od iznimne je važnosti da je isporučeno voće i povrće u optimalnoj fazi zrelosti, jer smo tako sigurni da vam je na raspolaganju samo najbolje od voća i povrća.

Neovisno o dijelu godine, kod nas su hrvatski proizvođači i dobavljači uvijek na prvom mjestu. Prilikom nabave, kako bismo imali najsvježiji asortiman na našim policama, uvijek dajemo prednost voću i povrću hrvatskih dobavljača.