Cijeli dan pečemo za Vas!

Naši pekari svakodnevno za vas pripremaju kruh, peciva i kolače prema tradicionalnim recepturama. U SPAR i INTERSPAR pekarnicama u svako doba dana možete pronaći širok asortiman svježih, tek spravljenih pekarskih proizvoda.  

30 vrsta kruhova i 20 vrsta peciva
1,4% udio je soli u SPAR-ovu kruhu
100% domaće brašno i 100% domaća receptura
Filip Tot

Toplo i mirisno

Kruhovi, peciva i kolači koje svakodnevno s guštom kupujete u SPAR pekarnici nastaju baš poput domaćih i izrađuju se od brašna hrvatskog podrijetla. Od bijelog, polubijelog i raženog brašna do kukuruzne krupice, sva sirovina koja stiže kontrolirana je od zrna do konačnog proizvoda.

U našim pekarnicama svakodnevno vas čeka velik izbor od 30 vrsta kruhova i 20 vrsta peciva. Za sve one sa specifičnim prehrambenim potrebama, tu su i proizvodi bez glutena - kruh, peciva i kolači.

Primarni kriterij za kojim se vodimo u pripremi kruha i pekarskih proizvoda, uvijek su kvaliteta i svježina te su stoga naši proizvodi spravljeni od pomno probranih sastojaka provjerenog porijekla i vrhunske kvalitete.

U 12 INTERSPAR trgovina kruh i peciva se pripremaju svježi, dok se u ostalih 14 peku
pripremljeni proizvodi iz centralne pekarnice. U centralnoj pekarnici se proizvodni proces prekida, kruh i peciva se smrzavaju te se transportiraju i na licu mjesta dovršavaju da bi uvijek bili svježi.

U našim pekarnicama svakodnevno vas čeka velik izbor od 35 vrsta kruhova i 18 vrsta peciva. Za sve one sa specifičnim prehrambenim potrebama, tu su i proizvodi bez glutena - kruh, peciva i kolači.

Manje soli, više okusa

Mirisan, topao, svjež, a k tome i sa smanjenim udjelom soli. Upravo takav kruh naći ćete u našim pekarnicama.

Prosječan Hrvat dnevno konzumira 10 do 12 grama soli dok optimalan unos tek šest grama. Zato smo, prema preporuci Svjetske zdravstvene organizacije i EU, smanjili udio soli u kruhu na 1,4 posto.

Sol nismo zamijenili aditivima niti u jednom od 30 kruhova koje pripremamo. Okus kruha promijenio se nabolje jer je do izražaja je došla kombinacija njegovih sastojaka.

Mala promjena u svakodnevnim navikama može značiti veliku razliku u budućnosti. Zato, jedite pametno sa SPAR-om.  

Filip Tot

Proizvodi SPAR pekarnice!

Vrući kruh i peciva svaki sat...