Natur*Pur bio kašice od žitarica za dojenčad

Bebina prva hrana

Kašice od žitarica su kod beba na samom vrhu jelovnika. One spadaju u prvo iskustvo dohrane od 5. mjeseca bebe te stoga moraju  udovoljavati najvišim kriterijima kvalitete. Ova tri proizvoda ubrajaju se u prve proizvode vlastite marke  koji su proizvedeni prema najstrožim kriterijima pravilnika o dohrani dojenčadi (babyfood-standard) te se kontinuirano kontroliraju. Poseban naglasak je na sastojcima i  upotrebi isključivo potrebnih odnosno zakonski propisanih dodataka. Naravno, ne dodaju se šećer i sol! Povrh toga oslanjamo se na najbolju bio-dinamičku kvalitetu.

NOVO: biodinamička kvaliteta

Zbog živog kružnog gospodarstva biodinamička poljoprivreda smatra se najodrživijim oblikom poljoprivrede te daleko nadilazi zahtjeve Pravilnika o ekološkoj proizvodnji Europske Unije. Biodinamički proizvodi su nešto posebno te istovremeno rezultat dosljednog i predanog  rada čovjeka s uvjerenjem, znanjem i umijećem. Nisu samo stroge smjernice koje osiguravaju ovu istaknutu kvalitetu, nego  se više radi o istinskom skladu između čovjeka i prirode.

Kako najbolje prija? Sa ili bez mlijeka?

Sve tri nove vrste SPAR Natur*pur bio kašice od žitarica (zob, pir i griz (krupica) ne sadrže mlijeko. Možete ih jednostavno pripremiti s prokuhanom vodom. Ali moguća je i priprema  s mlijekom, početnim mlijekom za bebe ili majčinim mlijekom. To će bebama zasigurno prijati.