13.08.2021

Započela druga etapa gradnje novog supermarketa u Popovči

Gradonačelnik grada Popovače Josip Mišković te član Uprave SPAR Hrvatska Danijel Vidiš obišli su gradilište na kojem je započela već druga faza gradnje novog SPAR Supermarketa, u Kutinskoj ulici.

Novi SPAR supermarket smjestit će se na više od 1.300 m2 površine, gdje će stanovnici ovoga kraja svakodnevno moći obavljati svoju kupovinu. Na raspolaganju će imati bogat izbor prehrambenih i neprehrambenih namirnica te čak 90 parkirnih mjesta.

Radi se o investiciji vrijednoj više od 35 milijuna kuna, a prilikom otvorenja je planirano i zapošljavanje  lokalnih djelatnika koji će biti na usluzi svim stanovnicima ovog područja.

Prilikom obilaska gradilišta gradonačelnik Popovače Josip Mišković istaknuo je: „Građani Grada Popovače već dulje vrijeme izražavaju potrebu za jednim supermarketom ove veličine. Izgradnja ovog centra značajno će unaprijediti trgovačku ponudu te građani više neće biti prisiljeni odlaziti u susjedne gradove kako bi obavili veće nabavke za svoja kućanstva. Po iskazu interesa ovog investitora za ulaganje u Popovaču, gradska uprava je žurno izvršila sve aktivnosti u okviru svoje nadležnosti i stvorila uvjete za osiguravanje potrebne dokumentacije i time omogućila brzi početak gradnje“ te napominje kako „ovaj projekt predstavlja velik korak za razvoj gospodarstva i otvaranje novih radnih mjesta na ovom području.“

„SPAR Hrvatska i u ovim izazovnim vremenima nastavlja s ambicioznim širenjem prodajne mreže. Otvorenjem SPAR supermarketa građanima Popovače i svih ostalih mjesta, koja gravitiraju Popovači, osigurat ćemo SPAR ponudu po kojoj smo poznati, jer nudimo raznolikost, posebnost i bogatstvo izbora kako prehrambenih tako i neprehrambenih namirnica. “, izjavio je Danijel Vidiš, član Uprave SPAR Hrvatska.

Novi, moderni objekt SPAR-a gradi se prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, a završetak svih radova planiran je u zimu ove godine.