22.12.2020

U zagrebačkoj Malešnici otvoren još jedan SPAR supermarket

Nakon nedavnog otvorenja SPAR supermarketa u
zagrebačkoj Malešnici, SPAR Hrvatska otvorio je još jedan supermarket u ovom
kvartu. U ovim izazovnim vremenima epidemije kada je blizina
opskrbe od velikog društvenog značenja, SPAR svoju ponudu kupcima čini još
bližom i dostupnijom.

zlatko lugaric zlatko lugaric

Novi supermarket nalazi se u prizemlju novoizgrađenog stambeno-poslovnog bloka, na adresi Ulica Ivane Brlić Mažuranić 2a, a kupcima je na usluzi 15 novozaposlenih djelatnika.

Kako bi osigurali maksimalnu razinu sigurnosti, SPAR je nove zaposlenike testirao na virus COVID-19. Također, prije početka smjene djelatnicima se mjeri temperatura, a u trgovini su postavljene i pleksiglas zaštite. Svi djelatnici u trgovinama nose zaštitne maske te se nekoliko puta dnevno dezinficiraju kolica, košare, a redovito se čiste i POS uređaji te sve ostale površine.

U cilju dodatne zaštite zdravlja kupaca, na ulazu u supermarket u Malešnici dijele se besplatne jednokratne zaštitne maske svim kupcima koji ih nemaju. Posebno povodom otvorenja, SPAR dijeli i prigodne, višekratne platnene maske „Volim Malešnicu“. Kupce također očekuju akcijske cijene i promotivna božićna ponuda.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Malešnici je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 8 do 14 sati. Povodom otvorenja, 22. i 23. prosinca, supermarket će biti otvoren do 22 sata.