05.07.2022

U srcu Zagorja otvoren najnoviji SPAR supermarket u Pregradi

Povodom otvorenja SPAR Hrvatska dobrovoljnom vatrogasnom društvu Pregrada donirao sredstva za vatrogasnu opremu

Miljenko Hegedic www.hegedic.net

SPAR Hrvatska nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže na području hrvatskog Zagorja te je u pitoresknoj Pregradi otvoren najnoviji SPAR supermarket, treći u Krapinsko-zagorskoj županiji. Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, novi SPAR supermarket nalazi se na samom ulazu u Pregradu, na adresi Ul. Janka Leskovara 46. Ovaj samostalni objekt s preko 700m2 prodajne površine, u svojoj će bogatoj ponudi imati širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR naširoko poznat.

Svečano otvorenje svojim su dolaskom uveličali župan Krapinsko–zagorske županije Željko Kolar i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj. Oni su uz područnog voditelja Branislava Peleša, voditelja trgovine Antonija Bukleca i predsjednika Uprave SPAR Hrvatska Helmuta Fenzla rezanjem vrpce i formalno pustili u rad novi objekt SPAR-a.

Ovim trećim SPAR supermarketom u Krapinsko–zagorskoj županiji, SPAR Hrvatska završava s investicijom od preko 30 milijuna kuna, uz otvaranje više od 20 novih radnih mjesta. Na taj način novi supermarket imat će uslugu na najvišem nivou za sve građane Pregrade i okolice.

Posebnost ovog SPAR supermarketa je bogata i uvijek svježa ponuda na odjelu ribarnice, na kojem, osim morske ribe, ima i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu nalazi se i mesnica, po reakcijama prvih kupaca jedan od glavnih magneta ovog supermarketa.

Pored proizvoda lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava SPAR će stanovnicima Pregrade i okolnih mjesta omogućiti uživanje u bogatoj ponudi u kojoj su dostupne i specijalizirane linije poput SPAR Veggie – namijenjene vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima, osobama koje uglavnom jedu hranu biljnog porijekla, no povremeno i prigodno jedu i meso, SPAR Free From – proizvodima koji ne sadrže gluten ili laktozu, Vital linije – za sve one koji žele uravnoteženu prehranu ili neprehrambene linije Rubin – koja nosi certifikat Oeko-Tex Seal of Textile Confidence.

Povodom otvorenja novog SPAR supermarketa predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl uručio je i donaciju Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Pregrada u iznosu od 20.000 kuna, što će im olakšati rad.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Pregradi bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 14 sati.