14.05.2021

U Novom Marofu se gradi novi SPAR supermarket

SPAR Hrvatska počeo je s izgradnjom novog SPAR supermarketa u Novom Marofu. SPAR supermarket nalazit će se na državnoj cesti D22/D24, na izlazu iz grada prema Brezničkom Humu, svega 900 metara od centra grada. Trgovina će se prostirati na gotovo 900m2 te će imati 91 parkirno mjesto za kupce. 

Za gradnju novog prodajnog prostora SPAR je angažirao najvećeg lokalnog izvođača radova te lokalne podizvođače, a pri gradnji i opremanju trgovine vodit će se računa o najvišim standardima energetske održivosti i odgovornosti prema okolišu.

Prilikom polaganja kamena temeljca gradonačelnik Siniša Jenkač istaknuo je: „S osobitim veseljem pozdravljam dolazak trgovačkog lanca Spar na područje Grada Novog Marofa. Izgradnjom novog trgovačkog centra bit će obogaćena ponuda robe široke potrošnje građanima Grada, ali i građanima okolnih općina i gradova, budući da je ovaj naš dio Zagorja dosada oskudijevao u tom segmentu. Nadamo se da će novi trgovački centar Spar uspješno poslovati te da će privući i kupce iz okolnih područja izvan područja Grada Novog Marofa te da će zapošljavanjem novih radnika doprinijeti razvoju Grada Novog Marofa“.

Iznimno smo ponosni na činjenicu što gradimo najveću trgovinu na ovom području te ćemo svim stanovnicima Novog Marofa i okolnih mjesta osigurati bogat izbor namirnica i artikala čime želimo pridonijeti kvaliteti života i bogatijem iskustvu kupovine. Dodatno smo ponosni što i u ovakvim, nestabilnim vremenima nastavljamo sa širenjem naše prodajne mreže te i samom izgradnjom nove trgovine, ali i njenim poslovanjem osiguravamo nova radna mjesta“, zaključio je član Uprave SPAR Hrvatska Danijel Vidiš.