08.05.2020

SPAR pripremio najveći izbor za pripremu najboljeg roštilja

Za sve naše kupce u svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima pripremili smo najveći izbor i najkompletniju ponudu svega potrebnog za pripremu najboljeg roštilja. U širokom asortimanu kupci tako mogu pronaći gotovo dvadeset vrsta roštilja koji se mogu lako uklopiti u svaki vrt, terasu i balkon, bez obzira na veličinu. 

Okrugli električni roštilj XL Barbecue prikladan je za sve one s vrtom i bez vrta uz kojeg će priprema ukusnog grilla postati još brža i jednostavnija, a u ponudi se nalaze i roštilj kupola, električni, plinski i klasični roštilji te višenamjenski pekači.
Uz roštilje nudimo i posebnu opremu te rekvizite koji pripremu grilla čine još lakšom i ukusnijom poput zaštitnih rukavica, silikonske podloge koja sprječava ljepljenje hrane na rešetku roštilja, košare za povrće te daske za dimljenje za bolji miris i aromu namirnica s roštilja.

Roštilj je nezamisliv bez dobrog mesa, pa kupci u svim SPAR trgovinama uz standardnu mesnu ponudu mogu pronaći i najveći izbor ćevapa poput onih banjalučkih, sarajevskih, ćevapa od junetine i ovčetine te premium junećih. Tu je i ostala ponuda kvalitetnog mesa pod robnom markom BBQ - pileći ražnjići i pileće file, juneće pljeskavice, carsko meso, svinjski vrat te grill kobasice.
Osim mesa, nudimo i posebne sireve za grill, ali i brojne namirnice iz vegetarijanskog asortimana poput veggie kobasica idealnih za vegeterijanski oblik grilla.