14.08.2019

SPAR otvorio prvi supermarket u Ludbregu, zaposlena 23 nova djelatnika

SPAR Hrvatska danas je u Ulici Rudolfa Fizira u Ludbregu otvorio svoj prvi supermarket, a ujedno 112. prodajno mjesto u Hrvatskoj. SPAR-ova trgovina u Ludbregu smještena je u sklopu manjeg prodajnog kompleksa i prostire se na 938 četvornih metara prodajnog prostora.

Novi supermarket zapošljava 23 djelatnika, a kupcima nudi bogatu ponudu proizvoda među kojima i one lokalnih proizvođača kao što su jaja s farme Luneta i bučino ulje iz uljare Hladnić. U svakodnevnoj ponudi kupci mogu pronaći hrvatsku junetinu udruge Baby beef, 100 posto domaću svinjetinu te voće i povrće hrvatskog podrijetla pod robnom markom Vrtovi Hrvatske. Na policama novog supermarketa naći će se i posebna ponuda za hodočasnike poput krunica, katoličkih kalendara za 2020. godinu te magnetića s motivima Hrvatske.

„Nakon Križevaca, otvorenjem supermarketa u Ludbregu nastavljamo sa širenjem SPAR-ove prodajne mreže u ovom djelu Hrvatske. Investicija vrijedna više od 7,8 milijuna kuna dio je naših planiranih ovogodišnjih ulaganja kojima želimo SPAR-ove trgovine učiniti dostupnijima našim kupcima“,  izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Prilikom otvorenja SPAR je za svoje kupce pripremio i posebne pogodnosti, tako će prvih 250 kupaca moći kupiti kruh za samo jednu kunu. No, pogodnosti za kupce traju i dalje pa će tako do 31. kolovoza dobivati duple bodove za program vjernosti Tefal, a do 27. kolovoza duple markice za popuste s kojima će ostvariti uštedu i do 20 posto prilikom kupovine. Popust će biti moguće iskoristiti od 28. kolovoza do 10. rujna.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Ludbregu je od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 21 sati.

Prilikom otvaranja nove filijale član Uprave SPAR Hrvatska Danijel Vidiš uručio je donaciju Udruzi Žene iz centra svijeta usmjerenoj na očuvanje kulturne baštine ludbreškog kraja. Donaciju u iznosu od 30.000 kuna preuzela je predsjednica Udruge Ana Katana, a koristit će se za kupovinu peći, održavanje radionica u vrtićima, školama i domovima za umirovljenike.