24.05.2023

SPAR Hrvatska širi svoju prodajnu mrežu u Zagorju

U Krapinskim Toplicama otvoren najmoderniji SPAR u ovom dijelu Hrvatske. Povodom otvorenja SPAR Hrvatska donirao je iznos od 2.600 eura DVD-u Krapinske Toplice

SPAR Hrvatska nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže na području hrvatskog Zagorja. U njegovom centru, Krapinskim Toplicama, otvoren je najnoviji SPAR supermarket, četvrti u Krapinsko-zagorskoj županiji. Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, novi SPAR supermarket nalazi se na adresi Vrtnjakovec 115a. Ovaj samostalni objekt s preko 600m2 prodajne površine, u svojoj bogatoj ponudi ima širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR naširoko poznat.

Svečano otvorenje svojim je dolaskom uveličala i načelnica općine Krapinske Toplice Gordana Jureković koja je uz područnu voditeljicu Melitu Rupčić, voditeljicu trgovine Sandru Sušec i direktora prodaje SPAR supermarketa Davida Korošeca rezanjem vrpce i formalno otvorila novi SPAR supermarket.

Ukupnom investicijom od preko 4.8 milijuna eura, SPAR Hrvatska osigurao je više od 15 novih radnih mjesta uz čiju će podršku kvaliteta usluge biti na najvišem nivou. Posebnost novootvorenog  SPAR supermarketa je bogata i uvijek svježa ponuda na odjelu ribarnice, na kojem, osim morske ribe, ima i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu nalazi se i mesnica, a po reakcijama prvih kupaca, upravo su mesnica i ribarnica glavni magneti novog supermarketa.

Pored proizvoda od bučinih koštica od lokalnog OPG-a Cesarec, preko vina Kopjar, Petrač i Bolfan te delicija ostalih lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, SPAR će stanovnicima Krapinskih Toplica i okolnih mjesta omogućiti uživanje u bogatoj ponudi specijaliziranih proizvoda poput onih iz linije SPAR Veggie – namijenjenjenih vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima. U ponudi su i proizvodi linija SPAR Free From koji ne sadrže gluten ili laktozu, Vital linije – za sve one koji žele uravnoteženu prehranu ili neprehrambene linije Rubin – koja nosi certifikat Oeko-Tex Seal of Textile Confidence ili Splendid – sredstva za čišćenje.

Povodom otvorenja novog supermarketa, SPAR Hrvatska uručio je i vrijednu donaciju Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Krapinske Toplice u iznosu od 2.600 eura.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Krapinskim Toplicama bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 14 sati.

Preuzmite slike iz novinske objave