30.09.2020

SPAR Hrvatska: Počinje veliki projekt „Startaj Hrvatska“

Prva emisija jedinstvenog projekta „Startaj Hrvatska“, kojeg su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV s ciljem pomoći poduzetnicima i startupovima da plasiraju svoje proizvode na police SPAR-a i INTERSPAR-a, premijerno će se prikazati u subotu u 18:15 sati na programu Nove TV. Led će probiti mladi student iz Dugopolja, Goran Čipčić, koji će predstaviti proizvod Zorinu mast.

  • Prva emisija na Novoj TV na rasporedu je ove subote

Prodaja inovativnih proizvoda osam kandidata već je u punom jeku, a svi ih kupci mogu pronaći na posebnim „plavim policama“ u odabranim SPAR supermarketima i svim INTERSPAR hipermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske. Upravo su te police rezervirane za Batelu, Zorinu mast, Superheraw, Jaggety, Ghee, Sparu, Špajz i Shapello.

Batela je slatki BIO namaz od ekološkog batata, Zorina mast namijenjena je njezi kože, a Superheraw je veganska BIO snack pločica od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i prirodnih sastojaka ekološkog podrijetla. Tu je i prirodan dodatak jelima s povrćem Jaggety, bez konzervansa, bojila i pojačivača arome, pročišćeni maslac Ghee, trajni kolač Spara s domaćim maslinovim uljem i suhim voćem te Špajz domaće juhice. Vlasnike ljubimaca razveseliti će Shapello šampon i sapun za kućne ljubimce.

Diana Prpić, Goran Čipčić, Tijana Božović Galjanić, Mary Novosel, Jasna Karavanić, Berna Storjak i Donat Rupčić, Martina Završki te Deana Miletić i Ivana Perić nova su lica hrvatske poduzetničke scene koje SPAR Hrvatska u suradnji s Novom TV podržava u razvoju, a sve to gledatelji i kupci će moći pratiti u sklopu dinamičnih emisija već od ovoga vikenda.