05.09.2023

Otvoren željno očekivan SPAR u Ozlju

Novi SPAR supermarket donosi bogatu ponudu Ozlju, zbog čega stanovnici Ozlja i okolnih mjesta više neće morati do Karlovca u nabavku svježeg mesa i ribe

U Ozlju je danas otvoren najmoderniji SPAR supermarket koji u svojoj ponudi ima iznimno bogat asortiman prehrambenih proizvoda i raznovrsnu ponudu neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR naširoko poznat.

Svečano otvorenje svojim dolaskom uveličala je i gradonačelnica Ozlja, Lidija Bošnjak, koja je uz područnog voditelja Željka Trbojevića, regionalnog voditelja Domina Ćosića, voditeljicu trgovine Irenu Bunčić i predsjednika Uprave SPAR Hrvatska Helmuta Fenzla rezanjem vrpce i formalno pustila u rad novi objekt SPAR-a.

Posebnost novootvorenog SPAR supermarketa je odjel mesnice na kojem kupci svakodnevno mogu nabaviti kvalitetno svježe meso i mesne prerađevine provjerene kvalitete. Uz odjel mesnice nalazi se i odjel ribarnice koji u redovnoj ponudi ima svježu morsku i slatkovodnu ribu te školjke. Za sve one koji zbog nedostatka vremena više preferiraju gotove tople obroke na odjelu toploteke svakodnevno su u ponudi  svježe pripremljeni i ukusni obroci za ukusan ručak ili večeru.

Poznat kao kompanija koja kontinuirano potiče razvoj malih, lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava SPAR Hrvatska je i ovog puta na svojim policama osigurao prostor za plasman upravo njihovih proizvoda. Tako su u novom SPAR supermarketu u Ozlju dostupne vinske etikete lokalnih proizvođača te proizvodi obiteljskih gospodarstava. To su redom, vina Leščanec, vina Viktorovski, vina Vrbanek, vina proizvođača Agrosalix te vina proizvođača Lukas. Ukupno se radi o 12 etiketa vina te tri vrste vrhunskih octeva. Izdvajaju se i proizvodi OPG-a Tomislav Kovač koji proizvodi bučino ulje, bučino brašno i koštice te dobavljača Milivoj Medven s proizvodima suhomesnatog dijela asortimana. Slatka ponuda zastupljena je kroz Cronamaz – namaz od lješnjaka lokalnog proizvođača. U ponudi su dostupni i proizvodi šireg područja Karlovačke županije poput proizvođača Žitoproizvod, sireva Sirane Milka iz Duga Rese te proizvođača Korijen Zdravlja iz projekta Startaj Hrvatska.

Kako bi kupnja u novom SPAR supermarketu tekla što brže i jednostavnije, kupcima su na raspolaganju četiri samoposlužne blagajne. Uz moderan prodajni prostor u vanjskom dijelu kupcima je na raspolaganju i 75 parkirnih mjesta od čega dva obiteljska i četiri invalidska.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Ozlju bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 14 sati.

 

SPAR Hrvatska je prilikom otvorenja realizirao i donaciju vatrogasne opreme Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Ozalj.