01.04.2021

Otvoren najnoviji supermarket SPAR-a u Zlataru

Novi SPAR supermarket je od sada ujedno i najveća trgovina u ovome kraju

Na prilaznoj cesti gradu Zlataru, u Zagorju, otvoren je prvi SPAR supermarket. Prodajne površine od 704 metra kvadratnih te sa 66 parkirnih mjesta osiguranih za kupce, novi SPAR supermarket je od sada ujedno i najveća trgovina u ovome kraju.

Kupcima je omogućen veliki izbor prehrambenih, ali i neprehrambenih artikala za kuću i dom. Posebnost ovog SPAR supermarketa su mesnica, s uvijek bogatom ponudom svježeg mesa, te toploteka, odnosno raznovrsna ponuda gotovih jela. Praktično rješenje, koje SPAR supermarketi imaju su samoposlužne blagajne, omogućujući kupcima brzo plaćanje, te ih u ovoj trgovini ima čak četiri.

Dobra poslovna praksa SPAR Hrvatske se nastavlja i u Zlataru gdje je priliku za zaposlenje, otvorenjem novog supermarketa SPAR, dobilo čak 22 djelatnika iz Zlatara i okolnih mjesta, dok su u ponudu uključeni proizvodi lokalnih proizvođača. SPAR Hrvatska proizvode ovog kraja prepoznao je i prije dolaska u Zlatar, kada je upravo proizvođača Euro-milk odabrao kao dobavljača vlastite marke S-Budget te se njihov jogurt pije diljem Lijepe naše kroz ponudu ukupno 120 trgovina jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca. Uz Euro-milk, koji će svojom ponudom biti prisutan i u supermarketu u Zlataru, kupcima će na raspolaganju biti i smrznuto povrće i riba lokalnog proizvođača Z.M.H Horvat te suhomesnati asortiman proizvođača Kudelić.

U skladu sa svojom tradicijom pomaganja lokalnoj zajednici, SPAR Hrvatska je i ovoga puta prilikom otvorenja trgovine u Zlataru donirao dobrovoljno vatrogasno društvo Zlatar u obliku radnih vatrogasnih odijela s kojima će odgovornim vatrogascima biti olakšan rad.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Zlataru je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 14 sati.