20.05.2021

SPAR Hrvatska nastavlja širenje – otvoren supermarket u Sv. Ivanu Zelini

Povodom otvorenja SPAR dobrovoljnom vatrogasnom društvu Sv. Ivan Zelina uručio donaciju za radna vatrogasna odijela

SPAR Hrvatska nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže na području hrvatskog prigorja te je u gradu Sveti Ivan Zelina otvorio najnoviji SPAR supermarket, ujedno i najveći na ovom području. Novi supermarket nalazi se na glavnoj cesti i adresi Zagrebačka ulica 137 te kao samostalni objekt prodajne površine od gotovo 700 metra kvadratnih plijeni pažnju svojim staklenim pročeljem.

Svečanom otvorenju novog SPAR supermarketa prisustvovao je gradonačelnik Hrvoje Košćec koji je s Danijelom Vidišem, članom Uprave SPAR Hrvatska rezanjem vrpce i formalno pustio u rad ovaj super moderan objekt SPAR-a. Tom prilikom gradonačelnik Košćec istaknuo je: „Otvorenjem ovog supermarketa naš grad dobiva široku i kvalitetnu ponudu“.

Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, koji omogućuju maksimalnu uštedu energije i očuvanje okoliša, za kupce ovoga kraja SPAR je osigurao i 55 parkirnih mjesta uz koja i četiri namijenjena osobama s invaliditetom. Od ukupno 22 djelatnika koji će biti kupcima na raspolaganju, SPAR je zaposlio 16 novih djelatnika s područja Sv. Ivana Zeline. Posebnost ovog SPAR supermarketa su toploteka, odnosno raznovrsna ponuda gotovih jela te mesnica s bogatim izborom svježeg mesa najviše kvalitete.

Suradnja s lokalnim dobavljačima SPAR-ov je imperativ te se i ovoga puta nastavlja ova lijepa tradicija uske i dobre suradnje s lokalnim proizvođačima. Tako su priliku za prezentaciju svojih proizvoda i posebno mjesto na policama SPAR supermarketa dobili lokalni proizvođači Kudelić sa suhomesnatim proizvodima, Euro-milk s mliječnim proizvodima za robna marke S-Buget i SPAR Vital te Iskra Zelina kemijska industrija sa širokom ponudom sredstava za čišćenje, uz koje proizvode i SPAR robne marke Splendid i S-Budget.

Povodom otvorenja svog najnovijeg supermarketa u Zagrebačkoj županiji, član uprave SPAR Hrvatska Danijel Vidiš uručio je i donaciju dobrovoljnom vatrogasnom društvu Sv. Ivan Zelina u obliku radnih vatrogasnih odijela u vrijednosti od 20.000 kuna, kako bi vrijednim vatrogascima ovoga kraja bio olakšan svakodnevni rad.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u gradu Sveti Ivan Zelina je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 8 do 14 sati.