23.11.2022

Otvoren najveći SPAR supermarket u centru grada

U strogom centru grada, u Martićevoj ulici novouređeni SPAR supermarket uz osvježen premium izgled i ponudu, po novom ima odjel mesnice i ribarnice

Danas je vrata svojim vjernim kupcima ponovno otvorio najveći SPAR supermarket u popularnom zagrebačkom ‘design district-u”, u Martićevoj ulici. Mnogima omiljena destinacija svakodnevnog shoppinga nakon dvomjesečnog preuređenja je zasjala u novom ruhu, s bogatim asortimanom svježih prehrambenih namirnica i proizvoda široke potrošnje.

Najveća novost i prednost novouređenog SPAR supermarketa u samom centru Zagreba su odjeli mesnice i ribarnice. U mesnici kupci svakodnevno mogu nabaviti svježe meso i mesne prerađevine vrhunske kvalitete, dok ribarnica ima široku ponudu svježe morske i slatkovodne ribe te školjki i morskih plodova te uslugu čišćenja ribe.

U SPAR supermarketu se nalazi i toploteka s raznovrsnom ponudom obroka koji se u samoj trgovini pripremaju svakodnevno kako bi bili uvijek postojane svježine, za sve zaposlene i praktične, koji žele ukusan i spreman ručak ili večeru. Ponudu SPAR supermarketa u Martićevoj upotpunjuje i velik izbor svježeg voća i povrća, kao i prefinih pekarskih proizvoda. 

Neprehrambeni asortiman obuhvaća veliki raspon artikala za domaćinstvo, kozmetiku i njegu, a zahvaljujući novom uređenju svaki se željeni proizvod može pronaći vrlo jednostavno i brzo pa je time i iskustvo kupnje znatno poboljšano.

SPAR je za svoje kupce na ovoj atraktivnoj lokaciji osigurano besplatna parkirališna mjesta pa se mogu mirno posvetiti kupnji u svojoj omiljenoj trgovini.


Radno vrijeme SPAR supermarketa na adresi Martićeva ulica 13, Zagreb je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 21 sat.