08.12.2021

Radno vrijeme SPAR i INTERSPAR trgovina uoči predstojećih blagdana

Uoči predstojećih blagdana SPAR Hrvatska će prilagoditi radno vrijeme svojih trgovina. Svi INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj će od petka 17. do četvrtka 23. prosinca raditi produženim radnim vremenom do 22 sata, a SPAR supermarketi radit će duže u nedjelju 12. i 19. prosinca, od kojih neki i do 21 sat.

Na Badnjak, u petak 24. prosinca, svi će INTERSPAR hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj raditi skraćeno do 17 sati, SPAR supermarketi skraćeno do 15 ili 16 sati. Na sam Božić, u subotu 25. prosinca, SPAR i INTERSPAR trgovine bit će zatvorene.

Sukladno potrebama kupaca i sa željom da im se omogući normalna opskrba, za blagdan Svetog Stjepana, u nedjelju 26. prosinca, sve trgovine će raditi po prilagođenom radom vremenu do 14 sati, osim INTERSPAR hipermarketa u Zadru koji će raditi do 18 sati, te INTERSPAR hipermarketa u riječkom Tower Centru koji će raditi do 20 sati. INTERSPAR hipermarketi u trgovačkim centrima Mall of Split te Portanova Osijek taj će dan biti zatvorene.

Na Silvestrovo, u petak 31. prosinca, INTERSPAR hipermarketi radit će po prilagođenom radnom vremenu, dok će SPAR supermarketi raditi do 18 sati. Na Novu godinu, u subotu 1. siječnja 2022. godine, trgovine neće raditi.

Točna radna vremena pojedinih trgovina po svim lokacijama u Hrvatskoj kupci mogu provjeriti na službenoj web stranici www.spar.hr .