27.10.2021

Otvoren dugoočekivani INTERSPAR u Samoboru

Najnoviji model omiljenog INTERSPAR hipermarketa prostire se na gotovo 2.500 m2

SPAR Hrvatska je 27. listopada otvorio svoj najnoviji INTERSPAR hipermarket u Samoboru, čime je SPAR Hrvatska osigurao omiljenu INTERSPAR ponudu s više od 22.000 proizvoda. Zahvaljujući tome svim stanovnicima Samobora i okolice sada je dostupna bogata INTERSPAR ponuda, koja uključuje vrhunske proizvode vlastitih robnih marki, ali i proizvode lokalnih proizvođača. Otvorenjem nove trgovine SPAR Hrvatska omogućio je i zaposlenje novih 70 djelatnika. 

Svečanom otvorenju INTERSPAR hipermarketa prisustvovali su samoborska gradonačelnica Petra Škrobot, voditelj trgovine Davor Brkić, regionalni voditelj Dragan Glavaš te predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl, koji su rezanjem vrpce pustili u rad omiljenu trgovinu. Osim s više od 22.000 proizvoda u ponudi, INTERSPAR hipermarket u Samoboru može se pohvaliti i odjelom mesnice s bogatom ponudom mesa, ribarnicom s uvijek svježom ribom i toplotekom s velikim izborom gotovih jela. Za jednostavniju kupovinu u novom INTERSPAR hipermakretu postavljene su i četiri samoposlužne blagajne, a kupcima je na raspolaganju i parking sa 110 parkirnih mjesta.

SPAR Hrvatska je već dobro poznat po bliskoj suradnji s lokalnim dobavljačima, a iznimka nije niti novi INTERSPAR hipermarket u Samoboru. Proizvodi lokalnih proizvođača s područja Samobora i Svete Nedelje su: Vital čips od jabuke proizvođača Zdrava Navika iz Svete Nedelje, zatim čvarci tvrtke Fortuna Food iz Samobora, maline koje proizvodi OPG Oršić, a koje je moguće naći pod robnom markom „Vrtovi Hrvatske“, dok delikatesne salate s oznakom „Ekskluzivno za SPAR“ proizvodi tvrtka Fluxus.

Prilikom otvaranja nove poslovnice, SPAR Hrvatska je uručio donaciju DVD-u Samobor i to u vrijednosti 20.000 kn, kako bi im olakšali rad u kojem nesebično pomažu lokalnom stanovništvu. Povodom otvorenja u INTERSPAR hipermarketu organizirani su poseban program i aktivnosti za djecu. Sve do nedjelje, 31. listopada, u novom hipermarketu u Samoboru djeca će moći uživati u facepaintingu, zabavnim kvizovima te predstavama. Radno vrijeme INTERSPAR hipermarketa u Samoboru na adresi Ul. Grada Wirgesa 2d je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 7 do 20 sati.