26.06.2020

Omiljeni hrvatski proizvodi na policama austrijskog INTERSPAR-a

SPAR je prvi i jedini trgovački lanac u Hrvatskoj koji u svom asortimanu ima BIO jaja hrvatskog porijekla koja spadaju u posebnu kategoriju jaja iz slobodnog uzgoja. Kupci najnoviji SPAR bio proizvod mogu naći u SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima u pakiranju od šest komada.

SPAR Hrvatska kad god je to moguće potpomaže izvoz hrvatskih proizvoda koji su prepoznati i u INTERSPAR-u Austria, a koji ističe njihovu kvalitetu te svoj asortiman obogaćuje omiljenim proizvodima hrvatskih brendova. S ciljem dodatnog isticanja hrvatskih proizvoda koji su dostupni austrijskim kupcima, SPAR Austria ih promovira i u svom aktualnom letku za SPAR trgovine.

Na policama austrijskog INTERSPAR-a već se više godina nalaze hrvatski brandovi kao što su Podravka, Kraš, Atlantic, Gavrilović, Cromaris, Badel, Kutjevo i drugi, a ovoga su puta putem letka za kupce diljem Austrije posebno istaknuti dodatak jelima Vegeta, Podravka ajvar, bezalkoholno gazirano piće Cocta, Bronhi i Kiki bomboni, te burek pekare Mlinar, kao neki od najpoznatijih proizvoda iz Hrvatske.

Uz podršku SPAR-u Hrvatska, mnogi domaći proizvodi dospjeli su i na police SPAR i INTERSPAR trgovina u Italiji, Sloveniji te Mađarskoj.

Sve novosti u SPAR-u potražite i na SPAR YouTube kanalu.