12.10.2023

Novosti u gradu na Dunavu - Vukovar dobio svoj prvi SPAR supermarket

SPAR supermarket s bogatom ponudom po kojoj je naširoko poznat, otvoren je u sklopu novootvorenog Hey Parka u Vukovaru. Povodom otvorenja SPAR donirao Odjel pedijatrije NMB Vukovar.

Novi SPAR supermarket prostire se na impresivnom prodajnom prostoru od preko 1000m2, nudeći bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, kao i brojne posebnosti koje i inače čine SPAR jednim od omiljenih odredišta za shopping u Hrvatskoj.

Svečano otvorenje rezanjem vrpce uveličali su predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl, direktor prodaje SPAR trgovina David Korošec, regionalna voditeljica Gabrijela Radoš te voditeljica poslovnice Andrea Ždravac.

U SPAR ponudi se nalaze, osim proizvoda većih nacionalnih proizvođača, i vrhunski proizvodi malih, domaćih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva i poduzetnika. SPAR na taj način direktno podupire razvoj hrvatskog gospodarstva i podržava lokalne proizvođače iz Slavonije i cijele Hrvatske. Tako su svoje mjesto na policama SPAR supermarketa našla slavonskih vina Vinarije Vupik i Podruma Krešić, Vukovarsko pivo te medica i gin Danuvius Consultinga. Proizvodni brendovi Kandit i Saponia nezaobilazni su cijeloj Hrvatskoj, kao i ostali mali proizvođači poput sudionika SPAR-ovog projekta Startaj Hrvatska - 7 Starts sa svojim asortimanom slatkih deserata te Perković OPG s ponudom kozjih sireva.

Pored lokalnih proizvođača, glavna atrakcija vukovarskog SPAR supermarketa su odjeli mesnice i ribarnice s uvijek svježom i kvalitetnom ponudom mesa, morskih delicija, te morske i slatkovodne ribe, kao i školjki i sve to uz besplatnu uslugu čišćenja. Pored bogate ponude prehrambenih proizvoda tu je i raznovrsna ponuda neprehrambenih proizvoda za kuću i dom.

Građani Vukovara i okolnih mjesta od sada mogu uživati u bogatoj ponudi SPAR vlastitih robnih marki među kojima su dostupne i specijalizirane linije poput SPAR Free From – proizvodima koji ne sadrže gluten ili laktozu, SPAR Vital linije – za sve one koji žele uravnoteženu prehranu ili SPAR Veggie – namijenjene vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima, osobama koje uglavnom jedu hranu biljnog porijekla, no povremeno i prigodno jedu i meso. Tu su i neprehrambene linije Rubin – koja nosi certifikat Oeko-Tex Seal of Textile Confidence ili Splendidsredstva za čišćenje. Sve ovo i mnogo više dostupno je u radnom vremenu SPAR supermarketa, u novoj vukovarskoj trgovačkoj zoni na adresi Priljevo 36, od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 21 sat.

Povodom ovog otvorenja u Vukovaru, SPAR Hrvatska iskoristio je priliku još jednom pokazati brigu o zajednici u kojoj posluje te donacijom NMB Vukovar, Odjelu za pedijatriju osigurati aparate za pregled najmlađih i najosjetljivijih građana Vukovarsko-srijemske županije.