08.12.2022

Najmoderniji SPAR supermarket otvoren u Gospiću

Bogata ponuda po kojoj je SPAR nadaleko poznat od sada je dostupna svim Ličankama i Ličanima. Mesnica i ribarnica s uvijek svježom ponudom vrhunskih pozicija mesa te riječne i morske ribe uz uslugu čišćenja ribe, novitet su koji donosi SPAR Hrvatska. 

U Gospiću je danas, otvoren najnoviji i najmoderniji SPAR supermarket, u kojem je radno mjesto našlo čak 28 novih zaposlenika, sve redom sugrađana Gospića.  

Posebnost ponude u ovoj SPAR trgovini su odjeli mesnice, ribarnice i toploteke. Uz široku ponuda svježeg mesa najbolje kvalitete, ribarnica nudi veliki izbor svježe morske i slatkovodne ribe, koji će ljubazno osoblje, na zahtjev i stručno očistiti.  

U SPAR supermarketu se nalazi i toploteka s raznovrsnom ponudom ukusnih, toplih, gotovih jela, koja se svakodnevno pripremaju u samoj trgovini. Tako od sada svi koji žele pojesti nešto toplo ili trebaju praktično rješenje za ukusan ručak ili večeru mogu to pronaći u SPAR trgovini. 

Uz bogat izbor svježeg voća i povrća, pekarskih proizvoda i ostalih prehrambenih proizvoda, neprehrambeni asortiman obuhvaća široku ponudu proizvoda za kućanstvo, vrt, kućne ljubimce i uređenje doma.  

Tu su i najmodernije samoposlužne blagajne na kojima kupci mogu svoju kupnju završiti brzo i praktično. SPAR će tijekom prosinca nagraditi sve svoje vjerne kupce te za svakih potrošenih 100 kuna do 31. prosinca moguće je dobiti jednu markicu za popust. Maksimalan iznos popusta iznosi 15 %, a kupci će ga moći iskoristiti prilikom prve kupovine u siječnju.

Radno vrijeme SPAR supermarketa na adresi Budačka ulica u Gospiću je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 21 sati