31.10.2022

Na Svjetski dan štednje, štedite uz SPAR

Povodom Svjetskog dana štednje koji se svake godine obilježava 31. listopada iskoristite veliku akciju na više od 2700 artikala po promotivnim cijenama u SPAR i INTERSPAR trgovinama

SPAR Hrvatska je i ove godine na Svjetski dan štednje osigurao širok izbor proizvoda po akcijskim cijenama. Tako se na policama SPAR supermarketa te INTERSPAR hipermarketa diljem Hrvatske može pronaći više od 2.700 proizvoda po sniženim cijenama, od kojih svakako valja istaknuti meso, cvjetne aranžmane i lampaše.

Po odličnim cijenama kupci mogu birati između najvećeg izbora mesnih i ribljih proizvoda. U ponudi je bogat izbor svježeg carskog mesa, mesa od peradi za pečenje te junetine bez kosti, idealno za pripremu ukusne blagdanske juhe ili slasnog pečenja. Od svježih ribljih proizvoda po sjajnim cijenama mogu se pronaći domaća orada, srdela te očišćena pastrva.

Prigodno, iz široke lepeze cvjetnih aranžmana SPAR Hrvatska u ponudi ima krizanteme, kalune, sezonske bukete, rezano umjetno cvijeće, kao i bukete te aranžmane od umjetnog cvijeća. U ponudi su i setovi nadgrobnih lampiona marke S-BUDGET po akcijskim cijenama.

Na raspolaganju su i artikli iz kataloga Top ponuda za njegu i čišćenje od 27. listopada, iz kojeg se po akcijskim cijenama može nabaviti ukupno čak 1074 artikala. U aktualnom letku po akcijskim cijenama još se mogu pronaći i artikli za kućanstvo, tekstil, tehniku, sport i slobodno vrijeme, hobi program, školu i ured.

Ovo je samo dio aktualne SPAR ponude povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje, tijekom kojeg po fantastičnim cijenama u svim SPAR trgovinama diljem Hrvatske možete pronaći sve za svakodnevnu uporabu i predstojeće blagdane. Na Svjetski dan štednje, kupovinom u SPARU dobivate više i štedite više!