06.04.2020

„Kad smo zagrebali, nismo mogli vjerovati!“ Jubilarna srećka - mladi par preuzeo dobitak od 100.000 kuna

Povodom 15 godina SPAR-a u Hrvatskoj, SPAR i Lutrija pripremili su instant lutriju, odnosno Jubilarnu srećku. Prilikom kupnje u SPAR-u ili INTERSPAR-u, za svakih potrošenih 100 kuna dobiva se gratis Jubilarna srećka koja donosi SPAR poklon kartice i novčane dobitke te promotivne popuste na određene proizvode u SPAR i INTERSPAR trgovinama, a po kupovini se može dobiti maksimalno 5 srećki.

Upravo jedna s novčanim dobitkom i to onim glavnim od 100.000 kuna, razveselila je mladi par koji je svoju kupnju obavio u daruvarskom SPAR-u, a prošlog ponedjeljka javio se na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije kako bi isti i podigao.

„Još uvijek nismo svjesni da smo osvojili glavni dobitak“, rekao nam je nasmiješeni mladi bračni par i dodao: „Kad smo skinuli emulziju, nismo mogli vjerovati. Došli smo obaviti kupnju i uopće nismo razmišljali o dobitku. No, kad smo pogledali srećku nastupio je šok“, rekli su nam na kraju ne otkrivajući planove što će s dobitkom. Geslo SPAR-a i ove Jubilarne srećke „Mi slavimo, svi dobivate“ pokazalo se sretnim za mnoge kupce spomenutih trgovina, a posebice za ovaj mladi par.

Još jednom čestitamo svim sretnim dobitnicima te napominjemo kako ima još puno dobitaka. Podsjećamo da podjela srećaka traje do isteka zaliha, a isplata dobitaka i realizacija popusta moguća do 10. kolovoza 2020. godine uz predočenje srećke.