01.06.2022

INTERSPAR s najljepšim pogledom na Kvarner

Otvorenjem INTERSPAR hipermarketa na Krnjevu, SPAR Hrvatska nastavlja širenje u Rijeci, dok realizacijom investicije vrijedne više od 170 milijuna kuna osigurava i 95 novih radnih mjesta

SPAR Hrvatska nastavlja širiti broj trgovina te je otvorio treći i do sad najatraktivniji INTERSPAR hipermarket na riječkom Krnjevu gdje je zaposleno 95 novih djelatnika. Na više od 3000m2 prodajnog prostora u bogatoj  i raznovrsnoj ponuditi novog INTERSPAR hipermarketa dostupno je preko 25.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Posebnost ovog samostalnog objekta je i 240 parkirnih mjesta na čak dvije razine garaže. Otvorenjem novog hipermarketa na Krnjevu i realizacijom investicije vrijedne više od 170 milijuna kuna, SPAR potvrđuje svoju čvrstu poziciju u Rijeci.  

Svečano otvorenje svojim dolaskom uveličao je i gradonačelnik Rijeke, Marko Filipović, koji je uz predsjednika Uprave SPAR Hrvatska Helmuta Fenzla rezanjem vrpce i formalno pustio u rad novi objekt SPAR-a.

Izgradnjom novog INTERSPAR hipermarketa doprinjeli smo urbanizaciji i funkcionalnosti Krnjeva, a urbanizacija ovog dijela grada će se nastaviti i u budućnosti. Riječ je najmodernijem modelu INTERSPAR hipermarketa u Hrvatskoj, koji se ističe svojom suvremenom arhitekturom čime daje poseban pečat tom dijelu Kvarnera. Stoga nam je izuzetno drago da smo i ovu investiciju uspjeli realizirati u suradnji s Gradom Rijekom“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

U ponudi novog SPAR hipermarketa nalazi se i Tutto Bene caffe bar i restoran u kojem kupci mogu predahnuti na natkrivenoj terasi s najljepšim pogledom na Kvarnerski zaljev.

Povodom otvorenja novog hipermarketa, SPAR Hrvatska za sve posjetitelje osigurao je i bogat zabavni program i brojne promotivne aktivnosti.  Tako su prvi posjetitelji prilikom samog otvorenja mogli uživati u roštiljadi s kulinarskim majstorom Tomislavom Špičekom dok je najmlađe svojim balonskim kreacijama razveselio veseli klaun i facepanting  kutak. Nezaboravnim vatrometom zaključen je prvi radni dan, dok će u navedenim aktivnostima sve Fiumanke i Fiumani moći uživati do nedjelje, 5. lipnja.

Novi INTERSPAR hipermarket nalazi se na adresi Liburnijska ulica 1, a radno vrijeme trgovine  je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sat, dok je nedjeljom radno vrijeme do 21 sat.