Roko Romić, Zdravko Džeba i Mario Likar nerazdvojni su od djetinjstva i njihovo prijateljstvo je čvrsta osnova na kojoj je nastala zanimljiva priča. Mario je nakon diplome odlučio otići u inozemstvo, najprije na Novi Zeland gdje je upoznao Almiru Tumpap. Život ih je potom oboje odveo i u Australiju, gdje im je sinula ideja o proizvodnji osvježavajućeg fermentiranog čaja, nakon čega su se odlučili i preseliti u Zagreb, ovoga puta s poduzetničkom vizijom.
Pozvali su Zdravka i Roka da im se pridruže u realizaciji ideje i tako je nastala Ekipa Kombucha u kojoj je Almira danas glavna“brewerica”, Mario pomaže u proizvodnji i prodaji, Zdravko je zadužen za vođenje poslovanja, Roko za prodaju i marketing, a u pomoć uskaču i njihove supruge.
Iz njihove proizvodnje stiže osvježavajući fermentirani napitak na bazi zelenog i crnog čaja uz dodatak aktivne Kombucha gljive. Ovo vegansko piće, često nazivano i eliksirom života, ne sadrži konzervanse niti sladila. U njemu se može uživati kao u samostalnom osvježenju ili ga koristiti kao dodatak raznovrsnim koktelima. Dolazi u četiri okusa: kao osvježavajući fermentirani čaj okus Classic s oznakom EKO, zatim okus bazge, okus đumbira i kurkume s oznakom EKO te okus bobičastog voća.