16.03.2020

Dodatne mjere zaštite za djelatnike Spara

Veliko hvala svim djelatnicima u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama koji predano rade kako bi osigurali nesmetanu opskrbu za sve naše građane.

Također, po potrebi i slijedeći upute Nacionalnog stožera spremni smo uvesti i regulaciju ulaska u trgovine

Pozivamo naše kupce da se pridržavaju svih mjera zaštite koje propisuju nadležne službe. Tako štitite sebe, naše djelatnike ali i cijelu zemlju. 

Također, po potrebi i slijedeći upute Nacionalnog stožera spremni smo uvesti i regulaciju ulaska u trgovine. Pozivamo naše kupce da se pridržavaju svih mjera zaštite koje propisuju nadležne službe. Tako štitite sebe, naše djelatnike ali i cijelu zemlju. 

Kako bi omogućili nesmetanu opskrbu sve naše filijale rade prema redovnom radnom vremenu. Čak i u trgovačkim centrima koji rade skraćeno ili su zatvoreni, SPAR i INTERSPAR trgovine rade normalno. U određivanju radnog vremena slijedimo sve upute Kriznog stožera. Također, po potrebi i slijedeći upute Nacionalnog stožera spremni smo uvesti i regulaciju ulaska u trgovine. Pozivamo naše kupce da se pridržavaju svih mjera zaštite koje propisuju nadležne službe. Tako štitite sebe, naše djelatnike ali i cijelu zemlju. 

Također, za naše kupce u svim filijalama SPARA i INTERSPARA osigurali smo vizualne oznake koje osiguravaju razmak od jednog metra, te se redovito dezinficiraju kolica, košare i sve površine u trgovinama. Kako bi omogućili nesmetanu opskrbu sve naše filijale rade prema redovnom radnom vremenu. Čak i u trgovačkim centrima koji rade skraćeno ili su zatvoreni, SPAR i INTERSPAR trgovine rade normalno. U određivanju radnog vremena slijedimo sve upute Kriznog stožera. Također, po potrebi i slijedeći upute Nacionalnog stožera spremni smo uvesti i regulaciju ulaska u trgovine. Pozivamo naše kupce da se pridržavaju svih mjera zaštite koje propisuju nadležne službe. Tako štitite sebe, naše djelatnike ali i cijelu zemlju.