11.12.2019

SPAR Hrvatska u posebnoj ponudi tijekom prosinca obuhvaća više od 3500 proizvoda idealnih za blagdansko darivanje

SPAR Hrvatska u posebnoj ponudi tijekom prosinca obuhvaća više od 3500 proizvoda. Kupci će tako, između ostalog, pronaći veliki izbor proizvoda iz asortimana za pečenje kolača i delicija, igračaka te poklona idealnih za darivanje u nadolazećim blagdanskim danima.

U istaknutim ponudama nalaze se proizvodi iz asortimana delicija koji će upotpuniti blagdansku trpezu, od kojih su pojedini proizvodi sniženi do čak 49 posto. Blagdanski stol kupci će tako moći obogatiti brojnim tvrdim sirevima poput snack sira sa začinima Provanse ili Azurne obale i Cheddar sira s vinom te velikim izborom suhomesnatih proizvoda u istaknutim ponudama poput hrvatskog pršuta s kosti po cijeni od  69,99 kn/kg.

Ljubitelji dobre hrane također mogu birati između različitih delikates pašteta s divljači, s mesom jelena, divlje svinje ili fazana, ali i brojnih proizvoda iz PREMIUM asortimana poput Spar Premium pečene govedine u vlastitom soku, a na pojedinim artiklima popusti idu čak do 40 posto. Tu je i bogata ponuda raznovrsnih poklon paketa žestokih pića, pjenušaca i kozmetike, idealnih za blagdansko darivanje.

U istaknutim ponudama nalaze se i proizvodi koji će posebno razveseliti ljubitelje pripreme kolača i slastica kao što je samostojeći mikser Kitchen Aid koji dolazi zajedno sa sitom i digitalnom vagom po sniženoj cijeni od 2.999,99 kn. Za sve one koji više vole slane zalogaje tu su pekači za pizzu i baguette te pekači i lonci od lijevanog željeza pogodni za sve vrste kuhala.

U bogatoj ponudi nalazi se i najveći izbor poklona, poput onih iz SelectBox ponude. Naime, kupnjom bilo kojeg SelectBox poklon paketa kupci dobivaju na dar dodatan poklon paket u vrijednosti od 185 kuna

Sniženi su i brojni proizvodi iz asortimana igračaka, a na pojedinim kupci mogu ostvariti uštedu čak do 50 posto. Kupci tako mogu birati između brojnih popularnih igračaka kao što su mini konzola Satzuma Retro Arcade s 200 instaliranih igrica te mini konzola The C64 s joystickom i 64 predinstalirane igre, zatvor za mobilne telefone s lokotom za zaključavanje te LED party naočale iDance s 8 LED motiva s integriranom svjetlošću i mnogih drugih. Posebna ponuda uključuje i veliki izbor odjeće za djevojčice i dječake iz FROZEN i STAR WARS kolekcije, koja će posebno razveseliti najmlađe.

Sve ove ponude kupci mogu pronaći u redovnim ponudama i posebnim tematskim katalozima. Dodatno, u prosincu započela je i posebna akcija skupljanja markica koja donosi dodatni popust do 20 posto, čak i na proizvode u istaknutim ponudama. Popusti će se moći iskoristiti u siječnju 2020. godine.


Tijekom prosinca SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi prilagodit će radno vrijeme blagdanskom razdoblju kako bi kupci mogli bezbrižno obaviti svu kupovinu, a radno vrijeme trgovina može se pronaći na službenoj web stranici SPAR-a Hrvatska.