Tabay mesne delicije

Mesne delicije pripremljene popularnom metodom „sous vide“, uz najistančanije okuse umaka koje sami pripremaju od vrhunskih namirnica i začina.

Više o proizvodu

Marinirana sporo kuhana svinjska rebra peku se u pećnici ili na tavi, a gotova su za svega 20-ak minuta. Ne zaboravite prije pečenja proizvode izvaditi iz vakuumske vrećice u koju su zapakirani. Bilo da se odlučite za umak Tabay BBQ, Tabay classic ili pikantni umak od kikiriki maslaca, doživjet ćete savršenstvo vrlo istančanih, vrhunskih okusa.

Marinirano sporo kuhano svinjsko meso od lopatice, poznatije kao „pulled pork“, peče se u pećnici 7‒10 minuta, a braća Tabay preporučuju da dodate i malo maslaca za puniji okus. Poznati burger majstori upravo ovo meso koriste za svoje burgere.

Iako meso začinjavate prema vlastitom ukusu, posluživanjem umaka Tabay uz sve vrste mesa pretvorit ćete svaki obrok u pravo gastronomsko iskustvo. Za savršenu večeru svečano postavite stol, dobro će ga nadopuniti delicije Tabay!  

Cijena Tabay proizvoda

Proizvod Cijena
 TABAY SPARE RIBS s classic umakom 18,99 € / kg
 TABAY SPARE RIBS s BBQ umakom 
18,99 € /kg
 TABAY SPARE RIBS sa Spicy peanut butter umakom
18,99 € /kg
 Pulled Pork  400g 6,49 € / kom

Sastav proizvoda

Četiri vrste mesnih proizvoda: marinirana svinjska rebra u tri okusa – Tabay classic, BBQ ili kikiriki maslac, te svinjsko trgano meso od lopatice s umakom Tabay classic. Meso je prethodno temeljito marinirano u koncentratu rajčice, senfu, kuminu, mljevenoj slatkoj paprici i drugim začinima, stvarajući neodoljivu senzaciju za nepce.  

Zašto se ništa ne prikazuje?

Tabay mesne delicije - najbolji trenutci emisije - Startaj Hrvatska 4. sezona

Druga epizoda Startaj Hrvatska donijela nam je priču o braći Tomislavu i Marku i njihovim Tabay mesnim delicijama. U isječku emisije pogledajte kako nastaju istančani okusi koje sami pripremaju od vrhunskih namirnica i začina.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Upoznajte poduzetnika

Braća Tomislav i Marko Tabay došla su nam pokazati kako su Makedonci, koji su nauk brusili u francuskim i japanskim kuhinjama, usavršili pripremu hrane i mesa. Predstavljaju vam mesne delicije pripremljene popularnom metodom „sous vide“, uz najistančanije okuse umaka koje sami pripremaju od vrhunskih namirnica i začina. Poseban „touch“ ovom dvojcu dala je Tomislavova supruga Iva zbog koje su se braća sada trajno nastanila u Zadru gdje  vode ozbiljan pogon i proizvodnju.

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas svake subote na Novoj TV i na društvenim mrežama: