Organica Vita slatki namaz od lješnjaka s industrijskom Startaj Hrvatska

Organica Vita slatki namaz od lješnjaka s industrijskom konopljom

Slatki namaz obogaćen supernamirnicama.

Više o namazu od lješnjaka i konoplje Organica Vita

Kako to biva sa svim genijalnim otkrićima, Organica Vita, namaz od lješnjaka i industrijske konoplje, nastao je sasvim slučajno, u malom ali modernom proizvodnom pogonu u srcu Slavonije.

Njegova autorica Maja poštuje svoju konkurenciju, no sigurna je da je njezin namaz bolja i sigurnija poslastica za djecu i odrasle. Osim što će zadovoljiti potrebe za slatkim, Organica Vita osigurat će organizmu i unos potrebnih vitamina i minerala kojima obiluje.

Organica Vita namaz od lješnjaka i konoplje uz sjemenke
Organica Vita namaz od lješnjaka i konoplje na pladnju

Što slatki namaz Organica Vita čini posebnim?

Nije nimalo slučajno što se gotovo 50% ovoga namaza sastoji od lješnjaka koji su, kao i većina ostalih sirovina, uzgojeni lokalno. Osim kvalitetnih prženih lješnjaka, sadrži i tri druge nutritivno bogate supernamirnice: oljuštene sjemenke industrijske konoplje, med i čokoladu. 

Namaz je potpuno prirodan, bez dodanih šećera, konzervansa i palminog ulja. Također je bogat vitaminom E, manganom, bakrom, magnezijem, fosforom, željezom te jednostruko nezasićenim masnim kiselinama.

Cijena Organica Vita proizvoda

  • Namaz od lješnjaka s industrijskom konopljom, 250 g, cijena: 45,99 kn / 6,10€

Gdje kupiti?

Pronađite na mapi najbližu* SPAR ili INTERSPAR trgovinu, gdje je moguće kupiti proizvode naših finalista te ih svakako morate isprobati!

*proizvodi su dostupni u odabranim SPAR supermarketima

Pogledajte sve proizvode

Od 2.10. pratite nas svake nedjelje na Novoj TV!