Druid bezgluteinska tjestenina Startaj Hrvatska

Druid bezglutenska tjestenina

Prvi certificirani hrvatski proizvođač bezglutenske tjestenine od rižinog i kukuruznog brašna.

Više o bezglutenskoj tjestenini Druid

Osim što njihova tjestenina ne sadrži gluten, Druidi su se odlučili okrenuti proizvodnji bez aditiva i umjetnih dodataka te koristiti samo prirodne namirnice. Danas su prvi certificirani hrvatski proizvođači bezglutenske tjestenine, s dva proizvoda zbog kojih će nam ugljikohidrati postati još draži. 

Tjestenina Fusilli po sastavu se ne razlikuje od Penna, no zbog nešto manje gramaže potrebno ju je malo kraće kuhati (5‒6minuta), dok ćete za Penne trebati izdvojiti koju minutu više.

Kuhana Druidi tjestenina penne u cijedilu
Vrećice Druidi tjestenine na stolu

Što bezglutensku tjesteninu Druid čini posebnom?

Iako su ove tjestenine napravljene samo od kukuruznog i rižinog brašna i vode, po okusu i teksturi ne razlikuju se od glutenske tjestenine. Moguće ih je kombinirati uz sve vrste jela i namirnica, bez gubitka kvalitete okusa. 

Velika je prednost bezglutenske tjestenine u tome što će se svi koji su alergični, odnosno osjetljivi na gluten ili imaju celijakiju nakon nje bolje osjećati, jer se lakše probavlja, ne napuhuje, pa nema težine i umora nakon jela. Zbog čistoće sastojaka, Druid tjestenine odlikovane su i veganskim simbolom.

Cijena Druid proizvoda

  • Tjestenina BEZ GLUTENA Fusilli, 250 g, cijena: 12,99 kn / 1,72€
  • Tjestenina BEZ GLUTENA Penne, 400 g, cijena: 17,99 kn / 2,39€

Gdje kupiti?

Pronađite na mapi najbližu* SPAR ili INTERSPAR trgovinu, gdje je moguće kupiti proizvode naših finalista te ih svakako morate isprobati!

*proizvodi su dostupni u odabranim SPAR supermarketima

Pogledajte sve proizvode

Od 2.10. pratite nas svake nedjelje na Novoj TV!