Pepas savijače

Ručno vučene savijače, prhke i savršeno napunjene.

Više o proizvodu

Savijače Pepas predstavljaju savršen spoj tradicionalne pripreme i suvremenog praktičnog pristupa hrani, pružajući budućim kupcima jednostavno pripremljen, vrhunski okus poput bakinog. 


Kvaliteta savijače Pepas je rezultat ručnog valjanja i vučenja tijesta za koru prema tradicionalnom receptu. Nadjev čini zapanjujućih 65%, jamčeći obilje okusa i tekstura. Brzo zamrzavanje u proizvodnji omogućuje zadržavanje njihove svježine, arome i oblika.

Cijena Pepas proizvoda

Proizvod Cijena
Savijača s nadjevom (65%) od svježeg sira, 600 g 6.99 €
Savijača s nadjevom (65%) od povrća i šampinjona, 600 g 6.99 €
Savijača s nadjevom (65%) od jabuka i cimeta, 600 g 6.99 €
Savijača s nadjevom (65%) od svježeg sira i višanja, 600 g 6.99 €

Sastav proizvoda

Pepas vam predstavlja dvije slane varijante: savijaču s nadjevom od povrća i šampinjona te savijaču s nadjevom od svježeg sira koja pruža klasičan užitak svježeg domaćeg sira, prepoznatljiv i omiljen.

Za sladokusce nisu zaboravili ni dvije slatke varijante: savijaču s nadjevom od jabuka i cimeta te savijaču s nadjevom od svježeg domaćeg sira i višanja. Svježi sastojci kao što su domaći sir, jabuke i višnje jamče kvalitetan zalogaj.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pepas savijače - najbolji trenutci emisije - Startaj Hrvatska 4. sezona

Zvijezde treće epizode Startaj Hrvatska su ručno vučene Pepas savijače. U isječku emisije pogledajte što nastane kada se spoji tradicionalna priprema i suvremeni, praktični pristup hrani.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Upoznajte poduzetnika

Matea i Petar, simpatični mladi par iz Zagreba koji se upoznao na putu za popularno Zrće, osim zajedničkog djeteta, stvorili su Pepas, svoj vlastiti mali brend ručno vučenih savijača toliko prhkih i savršeno napunjenih da se pitamo kako to do sada nikome nije uspjelo.

Pepas savijače izrađuju se ručno, u malom proizvodnom pogonu, što znači da proces proizvodnje traje nešto duže.

Hvala vam što podržavate mlade hrvatske poduzetnike i njihove priče!

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas svake subote na Novoj TV i na društvenim mrežama: