Daš Pops smrznuti deserti i sladoledi

Daš pops je proizvod u kojem ćete dugo uživati bez grižnje savjesti.

Više o proizvodu

Smrznuti deserti Daš pops su ručno rađeni, a pomno osmišljavana receptura na kraju je iznjedrila proizvod koji ne sadrži dodatne arome i aditive, već punoću okusa crpe upravo iz kvalitete samih ekoloških sirovina i namirnica. Mislili su na sve, pa su deserti pogodni i za one intolerantne na laktozu jer ne sadrže mlijeko, što
niti najmanje ne utječe na krematost i punoću okusa. Svi nose i oznaku VEGAN.

Za bebe predstavljamo miks tri različita okusa: šljiva, jabuka s cimetom i kruška, koji pomno slijede Pravilnik o hrani za dojenčad i malu djecu. Pogodni su za bebe od navršenih šest mjeseci.

Deserti prilagođeni djeci, tj. svima koji su navršili više od 12 mjeseci, uključuju – osvježavajuću naranču, bananu s cimetom i uvijek omiljeni čokoladni okus koji sadrži hranjive zobene pahuljice. Rađeni su prema Pravilniku o hrani za dojenčad i malu djecu.

Cijena Daš Pops proizvoda

Proizvod Cijena
BIO Daš Pops multipack 3 sladoleda – dječji od navršenog 6.mjeseca starosti (baby) - 3 x 35 ml 4,99 €
BIO Daš Pops multipack 3 sladoleda – dječji od navršenog 12.mjeseca starosti (kids)  - 3 x 35 ml  4,99 €
BIO Daš Pops Smrznuti desert od lješnjaka s nougat punjenjem 3 x 63 ml  6,99 €
BIO Daš Pops Smrznuti desert okus čokolade  3 x 63 ml 6,99 €  
BIO  Daš Pops Smrznuti desert kokos s bademom  3 x 63 ml 6,99 €  

Sastav proizvoda

Deserti prilagođeni djeci, tj. svima koji su navršili više od 12 mjeseci, uključuju – osvježavajuću naranču, bananu s cimetom i uvijek omiljeni čokoladni okus koji sadrži hranjive zobene pahuljice. Rađeni su prema Pravilniku o hrani za dojenčad i malu djecu.

Smrznuti deserti za odrasle dolaze u čak tri BIO multipak pakiranja i ne sadrže gluten.  U svakom multipak pakiranju nalaze se tri štapića istog okusa, a možete birati između miksa čokolade, banane, badema; kokosa i badema, te lješnjaka koji je dodatno obogaćen nugatom.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Daš pops smrznuti deserti - najbolji trenutci emisije - Startaj Hrvatska 4. sezona

U prvoj epizodi emisije upoznali smo Miu, Azru i Marka, ekipu koja proizvodi smrznute deserte Daš pops! U sažetku emisije pogledajte kako nastaju ručno rađeni deserti bez dodatnih aroma, aditiva i mlijeka, što ne utječe na kremoznost i punoću okusa.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Upoznajte poduzetnika

Zagrebačka ekipa, Mia, Azra i Marko, koja stoji iza smrznutog deserta Daš pops kreiranog prema zahtjevima modernog i svjesnog kupca, donosi proizvod u kojem ćete dugo uživati bez grižnje savjesti jer su osmislili kako sve najbolje od voća zapakirati u smrznuti desert na štapiću.

Idejni pokretač Marko Šepetavc dolazi iz poduzetničke obitelji, ali uspješno gradi i vlastiti posao promišljajući kako svojim kupcima ponuditi proizvode novog doba koji osim kvalitetom zadovoljavaju ekološke i prehrambene standarde modernog tržišta.  

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas svake subote na Novoj TV i na društvenim mrežama: