Barun bezglutenske mješavine za kruh

Njihova vizija je povratak tradicionalnim metodama i kvalitetnim namirnicima,
ali s mišlju kako udovoljiti modernom potrošaču.

Više o proizvodu

U središtu ove filozofije je kameni mlin za brašno koji reproducira klasičan postupak ručnog mljevenja. Takav mlin osigurava nisku temperaturu mljevenja, čuvajući tako hranjive vrijednosti žitarica. Svaka od tri smjese za kruh je BEZ GLUTENA i ima oznaku VEGAN, temelji se na brašnu od cjelovitog zrna te je bogat izvor vlakana. Receptura je pažljivo osmišljena kako ne bi sadržavala ulja i masti, a priprema je brza i jednostavna. Sve što trebate učiniti je dodati vodu, budući da su smjese već obogaćene potrebnim začinima.

Sve Barunove BEZGLUTENSKE mješavine dolaze uz posebnu vrećicu u koju se stavlja pripremljeno tijesto, nakon čega se peče u pećnici oko sat vremena. Moderne kuharice osim u pećnici mogu kruh zgotoviti i u pekaču, a rezultat će biti fin, mirisan, domaći kruh.

Cijena Barun proizvoda

Proizvod Cijena
Mješavina za heljdin kruh bez glutena 375g 4,99 €
Mješavina za kukuruzni kruh bez glutena 375 g 4,99 €
Mješavina za rižin kruh bez glutena 375 g 4,99 €

Sastav proizvoda

Mješavina za heljdin miješani kruh združuje heljdino, proseno i rižino brašno od cjelovitog zrna. Ovom ukusnom i hranjivom kruhu heljda dodaje svoju važnu nutritivnu dimenziju.

Mješavina za tradicionalni kukuruzni kruh kreirana je od kombinacije kukuruznog, rižinog i prosenog brašna od cjelovitog zrna i donosi dobro poznati tradicionalni okus domaćeg kukuruznog kruha.

Barunova najinovativnija mješavina je ona za rižin miješani kruh s blagim okusom kima. Spajajući rižino, proseno i heljdino brašno od cjelovitog zrna s dodatkom kima za posebnu aromu, ovaj mirisni kruh osvaja svojim starinskim štihom.

Upoznajte poduzetnika

Barun je rezultat promišljanja dvoje ljudi koje osim punk glazbe veže i dugogodišnje prijateljstvo. Marija i Luka su neprospavane noći koristili za razvoj poslovnih ideja i promišljanje o zajedničkom poslu. Luka, koji trenutno kuha u Londonu, i Marija čiji je djed imao starinski mlin za proizvodnju brašna, zaključili su da je spoj tradicije i modernog ono čime se žele baviti.

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas svake subote na Novoj TV i na društvenim mrežama: