All Sweet karamelizirani lješnjaci

Osnovni sastojak je lješnjak hrvatskog podrijetla, čime i ovi naši „mali“ proizvođači kupnjom domaće sirovine pomažu u opstanku hrvatskog sela i privrede, zbog čega su idealni kandidati projekta Startaj Hrvatska.

Više o proizvodu

Za svoje proizvode dobili su oznaku VEGAN, a njihovu kvalitetu nadopunjuje činjenica da su bez bojila i konzervansa, prirodno su bogati vitaminom E, vitaminom B9 (folna kiselina) i manganom. Vitamin E pridonosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, a vitamin B9 doprinosi brojnim fiziološkim funkcijama kao što su sinteza aminokiselina, normalna psihološka funkcija te smanjenje umora i iscrpljenosti. Dodatno, prisutnost mangana osigurava podršku metabolizmu i održavanju normalnih kostiju. Iako ovaj slatki desert sadrži šećer, bogat je vlaknima, pa je slatki grijeh utoliko manji.

Cijena All Sweet proizvoda

Proizvod Cijena
Karamelizirani lješnjaci 100 g  3,49 €

Sastav proizvoda

Ono što ovaj desert čini zaista posebnim jest njegov okus po nježnoj aromi vanilije te savršena hrskavost ovojnice u čijem središtu se nalazi lagano pržen lješnjak. Iako ste vjerojatno već probali nešto slično, možemo reći da su karamelizirani lješnjaci All Sweet najbolji od najboljih.

Nitko do sada nije uspješno prošao izazov koji postavljamo u vezi s ovim proizvodom – da pokuša pojesti samo jedan lješnjak All Sweet!  

Upoznajte poduzetnika

Jedno obično nedjeljno popodne urodilo je idejom o najslađem proizvodu 4. sezone Startaj Hrvatska! Poznajući Moniku i Danijela iz Darde, sigurni smo da je ideja rezultat kreativnosti, ambicije i međusobne ljubavi nastale u srcu idilične Baranje. Karamelizirani lješnjaci All Sweet korijene vuku iz starinskog, tradicionalnog načina pripreme slastica, no tekstura i aroma malo su modernizirani, pa će u njima uživati sve generacije.

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas svake subote na Novoj TV i na društvenim mrežama: