Croccantino sladoledi

Sladoledi koji spajaju domaću recepturu, ručni rad, talijanske principe i tradicionalne kolače.

Mango & Marakuja

Sorbet s 40% udjela pravog voća: 30% manga i 10% marakuje. Ova tropska kombinacija je iznimno ovježavajuća i slatko kiselkastog okusa. Mango je sladoledu dao puninu, a Marakuja dozu kiselosti, osvježenja i posebnog karaktera radi svojih prepoznatljivih sjemenki i okusa.

 

Vanilija Bourbon Madagaskar

krem sladoled aromatiziran sjemenkama bourbon vanilije s Madagaskara  jedinstven je po tome da za aromatizaciju koristimo isključivo prave mahune vanilije koje čistimo, kuhamo i infuziramo u bazi preko 12 sati kako bi pustile svoju nježnu aromu. Sladoled nema nikakvih drugih aroma, ekstrakata ili boja koji su tipični za ostale sladolede od vanilije na tržištu i tako smo omogućili najčišći mogući sladoled, iznimno svilenkast i kremast.

Oba sladoleda, prva dolaze na police SPARA s deklaracijom da su BEZ GLUTENA što ih čini pogodnima za osobe koje boluju od celijakije ili one koji iz drugih zdravstvenih ili osobnih razloga izbjegavaju gluten.

Oba okusa će, na hrvatskom tržištu, ovo ljeto, biti dostupna ekskluzivno na policama INTERSPAR hipermarketa i odabranih SPAR supermarketa.

O proizvodu

Zahvaljujući jednoj “pelješkoj priči”, sada i Hrvatska ima svoj gelato ‒ Croccantino. Nevjerojatno punog okusa, kremasti, originalni, ovi sladoledi spajaju najbolje od hrvatske i talijanske kvalitete: rađeni su potpuno ručno, prema domaćoj recepturi i povijesnim talijanskim principima proizvodnje! 

Sladoledi dolaze u deset okusa: sorbet (vegan) od jagode, sorbet limun & cvijet kadulje, krem sladoled (gelato) od pistacije, slani kikiriki, croccantino, amaretto, orah, rogač & čokolada, cheesecake & šumsko voće i piña colada.

 

Croccantino sladoledi uz kekse i kornet

Što sladoled Croccantino čini posebnim?

U proizvodnji se koriste samo najkvalitetnije sirovine ‒ svježe pasterizirano mlijeko i mliječno vrhnje, a kolačići (orasnice, amaretti, rogačići, krokanti) koji se dodaju u sladoled rade se po tradicionalnim receptima, zbog čega su zaslužili oznaku kvalitete “Hrvatski otočni proizvod“!

Ponuda Croccantino proizvoda

  • Smrznuti desert jagoda (sorbet), 500 ml
  • Smrznuti desert limun & cvijet kadulje (sorbet), 500 ml
  • KREM sladoled pistacije, 500 ml
  • KREM sladoled slani kikiriki, 500 ml
  • KREM sladoled croccantino, 500 ml
  • KREM sladoled amaretto, 500 ml
  • KREM sladoled orasnice, 500 ml
  • KREM sladoled rogač & čokolada, 500 ml
  • KREM sladoled cheescake & šumsko voće, 500 ml
  • KREM sladoled piña colada, 500 ml

Croccantino sladoled u INTERSPAR trgovinama možete pronaći u zamrzivaču pokraj posebno označenih plavih polica Startaj Hrvatska, a u odabranim SPAR trgovinama se nalaze u zamrzivaču uz ostali asortiman.

Gdje kupiti?

Pronađite na mapi najbližu* SPAR ili INTERSPAR trgovinu, gdje je moguće kupiti proizvode naših finalista te ih svakako morate isprobati!

*proizvodi su dostupni u odabranim SPAR supermarketima

Zašto se ništa ne prikazuje?

Croccantino sladoledi - najbolji trenutci - Startaj Hrvatska 3. sezona

U drugoj epizodi upoznali smo Croccantino sladolede, ručno rađene sladolede prema domaćoj recepturi koji će vas oduševiti! Kako je Marija gradila svoju slatku pelješku priču i ostvarila svoje ciljeve, pogledajte u sažetku emisije.  

Zašto se ništa ne prikazuje?
Zašto se ništa ne prikazuje?

Croccantino sladoledi - Startaj Hrvatska 3. sezona

Pogledajte cijelu epizodu o Croccantino sladoledima.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte sve proizvode

Pratite Startaj Hrvatska na društvenim mrežama!