Braća Perković kozji sirevi Startaj Hrvatska

Braća Perković kozji sirevi

Organski polutvrdi sirevi bogatog okusa i iznimne kvalitete, ravno sa slavonskih pašnjaka.

Više o sirevima Braće Perković

Sigurni smo da će od sada vaš omiljeni kozji sir postati ovaj iz Retkovaca, zahvaljujući pažljivom pristupu i ekološkim principima koje gaje Braća Perković.

Vodeći se tradicijom, godinama su skupljali dodatna saznanja o tome što moderno tržište želi, nakon čega su krenuli istraživati kako poboljšati vlastite recepture. Tako su, osim ručno rađenog polutvrdog natur kozjeg sira, nastale i druge dvije jednako kvalitetne i ukusne vrste: sir s vlascem i dimljeni sir.

Braća Perković narezani kozji sirevi
Braća Perković sirevi u košari uz mlijeko

Što sireve Braća Perković čini posebnima?

Kozji sir obiluje bjelančevinama i prirodno je bogat kalcijem, no njegova je posebnost što ga mogu konzumirati i ljubitelji mliječnih proizvoda koji su intolerantni na laktozu. Masne globule u kozjem mlijeku puno su manje, zbog čega se ono puno lakše probavlja. 

Posebno je važno naglasiti da se na imanju Perkovića u uzgoju i proizvodnji ne oslanjaju na antibiotike i hormone za povećanje mliječnosti, već rade po principu organske proizvodnje.

Ponuda sireva Braće Perković

  • Polutvrdi kozji sir natur, cca 400 g
  • Polutvrdi kozji sir s vlascem, cca 400 g
  • Polutvrdi kozji sir s aromom dima, cca 400 g

Braća Perković kozje sireve u INTERSPAR trgovinama možete pronaći u rashladnoj vitrini pokraj posebno označenih plavih polica Startaj Hrvatska, a u odabranim SPAR trgovinama sireve potražite u rashladnim vitrinama uz ostali asortiman. 

Gdje kupiti?

Pronađite na mapi najbližu* SPAR ili INTERSPAR trgovinu, gdje je moguće kupiti proizvode naših finalista te ih svakako morate isprobati!

*proizvodi su dostupni u odabranim SPAR supermarketima

Zašto se ništa ne prikazuje?

Braća Perković kozji sirevi - najbolji trenutci emisije - Startaj Hrvatska 3. sezona

Braća Perković kozji sirevi rezultat su bratske ljubavi, višegodišnjeg iskustva u radu sa životinjama i željom da potrošačima ponude domaći sir po receptu baka i djedova. U sažetku emisije pogledajte zašto su njihovi sirevi posebni!

Zašto se ništa ne prikazuje?
Zašto se ništa ne prikazuje?

Sirevi Perković - Startaj Hrvatska 3. sezona

Pogledajte cijelu epizodu o Sirevi Perković.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte sve proizvode

Pratite Startaj Hrvatska na društvenim mrežama!