4 Mudraca svijetlo pale ale pivo Startaj Hrvatska

4 Mudraca svijetlo pale ale pivo

Nepasterizirano, nefiltrirano i neodoljivo craft pivo, proizvedeno tradicionalnom metodom.

Više o 4 Mudraca pivu

Ako se dobro pivo pije u dobrom društvu, sigurni smo da je ovo craft pivo iz male pivovare u Križu najbolji izbor. 4 Mudraca pivo je koje u potpunosti zadovoljava hladni lanac, što krajnjim korisnicima omogućuje vrhunski užitak. Do nepca dolazi upravo onakvo kakvo i izlazi iz proizvodnog pogona ‒ bez pada kvalitete, sa svim sačuvanim blagodatima nepasteriziranog i nefiltriranog piva.

4 Mudraca pale ale pive u kutiji
4 Mudraca pale ale pive uz sjemenke

Što pivo 4 Mudraca čini posebnim?

Pale ale je svijetlo pivo, punog pomalo voćnog okusa i s aromom slada. Za razliku od lagera, najrasprostranjenije vrste piva tzv. donje fermentacije, koje se vrši pri niskim temperaturama dok se kvasci talože na dnu, pale ale je pivo gornje fermentacije. Kvasci se ovdje zadržavaju na površini, dok se fermentacija obavlja intenzivnije, na višim temperaturama. 

4 Mudraca svoju pitkost i punoću okusa dobiva zahvaljujući tome što se još kuha na drva, u maloj punionici u Vukovićevoj.

Ponuda pive 4 Mudraca

  • Svijetlo pale ale pivo, 0,33 l

4 Mudraca pale ale pivo u INTERSPAR trgovinama možete pronaći u rashladnoj vitrini pokraj posebno označenih plavih polica Startaj Hrvatska, a u odabranim SPAR trgovinama pivo se nalazi u rashladnim vitrinama uz ostali asortiman. 

Gdje kupiti?

Pronađite na mapi najbližu* SPAR ili INTERSPAR trgovinu, gdje je moguće kupiti proizvode naših finalista te ih svakako morate isprobati!

*proizvodi su dostupni u odabranim SPAR supermarketima

Zašto se ništa ne prikazuje?

4 Mudraca svijetlo pale ale pivo - najbolji trenutci - Startaj Hrvatska 3. sezona

U prvoj epizodi upoznali smo Miroslava i Martinu i njihovo 4 mudraca svijetlo pale ale pivo. U sažetku emisije pogledajte kako nastaje pivo koje do nepca dolazi onakvo kakvo i izlazi iz proizvodnog pogona ‒ bez pada kvalitete, sa svim sačuvanim blagodatima nepasteriziranog i nefiltriranog piva.

Zašto se ništa ne prikazuje?
Zašto se ništa ne prikazuje?

4 Mudraca svjetlo pale ale pivo - Startaj Hrvatska 3. sezona

Pogledajte cijelu epizodu o 4 Mudraca svijetlom pale ale pivu.  

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte sve proizvode

Pratite Startaj Hrvatska na društvenim mrežama!