SPAR Startaj Hrvatska sezona 2

O projektu Startaj Hrvatska

Mali poduzetnici postaju veliki uz Startaj Hrvatska!

Mali poduzetnici imaju velike ideje, a kako bi njihovi proizvodi stigli do kupaca, potrebna im je samo dobra prilika. Upravo to im SPAR nudi kroz Startaj Hrvatska. Riječ je o jedinstvenom TV showu pokrenutom u suradnji s Novom TV, u kojem predstavljamo inovativne proizvode malih domaćih poduzetnika, pomažući im da dospiju na police jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca. 

 

Kroz 11 emisija moći ćete upoznati osam malih poduzetnika, koji će za vrijeme trajanja showa svoje proizvode ponuditi na policama INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina. Proizvod koji ostvari najbolju prodaju osvojit će titulu "Hit proizvoda" te će se nastaviti prodavati u SPAR trgovinama diljem Hrvatske, ali i na drugim tržištima, poput Slovenije i Austrije.

 

Uz "Da, domaće je" i "Vrtovi Hrvatske", Startaj Hrvatska još je jedan projekt kojime SPAR Hrvatska podržava razvoj poduzetništva u Hrvatskoj. Kako bi se u što boljem svjetlu predstavili kupcima, naš će stručni tim pomoći svim natjecateljima u njihovim poslovnim nedoumicama. 

 

Podržite naše male poduzetnike - budite uz Startaj Hrvatska!

Pogledajte sve proizvode

Gdje kupiti?

Pronađite na mapi najbližu* SPAR ili INTERSPAR trgovinu, gdje je moguće kupiti proizvode naših finalista te ih svakako morate isprobati!

*proizvodi su dostupni u odabranim SPAR supermarketima

Pratite Startaj Hrvatska na društvenim mrežama!