Viktoria prirodna kozmetika - Startaj Hrvatska

Viktoria prirodna kozmetika s magarećim mlijekom

Viktoria je najnježnija prirodna kozmetika s magarećim mlijekom

Više o Viktoria prirodnoj kozmetici

Baza Viktoria proizvoda je 100 % domaće magareće mlijeko iz vlastitog uzgoja na imanju u selu Radučić, gdje osim farme magaraca, ova mala, ali vrijedna obitelj uzgaja i ekološko smilje. 

No magični sastojak Viktoria kozmetike zapravo je proces njezina nastajanja unutar zatvorenog, kontroliranog lanca, s obzirom na to da se sve događa u njihovu malom, ali odlično opremljenom laboratoriju. 

Ovakav način proizvodnje omogućuje praćenje svih faza razvoja jednog proizvoda, pa je upravo sljedivost važan pokazatelj kvalitete i sigurnosti proizvoda, kako za zdravlje tako i za okoliš.

Viktoria gel za tuširanje i krema za lice s magarećim mlijekom

Cijena Viktoria proizvoda

Krema za lice s magarećim mlijekom, 50 ml 10,61 €  
Gel za tuširanje s magarećim mlijekom, 200 ml 5,30 €  
Hidratizirajuća maska za lice u maramici s magarećim mlijekom, 15 ml 3,98 €  

Viktoria prirodna kozmetika - sastav

Krema za lice nježne je i glatke teksture, a nanošenjem na lice širi citrusni miris pomiješan s cvijećem smilja. Zahvaljujući dodacima aloe vere, shea maslaca i maslinova ulja, koža će biti hidrirana, nahranjena i svježa. 

Gel za tuširanje, nježnog mirisa gardenije i šumskog voća, može se koristiti i za pranje kose, a zahvaljujući magarećem mlijeku regenerira kožu, hidrira ju te čini mekom i podatnom.

Hidratizirajuća maska za lice u maramici pruža dodatnu njegu na prirodan način. Zahvaljujući glavnom sastojku, magarećem mlijeku osigurava 30% više hidratacije te je namijenjena svim tipovima kože.

Upoznajte poduzetnika

Nakon što su obišli gotovo čitav svijet i radili “ozbiljne“ poslove u velikim korporacijama, ova mala obitelj, Brankica i njezin suprug Paolo te kćerkica Viktoria, svoju je sreću pronašla na djedovini koju je pretvorila u vlastiti privatni i poslovni raj.

S krša i kamena Dalmatinske zagore stiže najnježnija prirodna kozmetika.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Viktoria prirodna kozmetika s magarećim mlijekom – najbolji trenutci emisije – Startaj Hrvatska 2. sezona

U sedmoj epizodi projekta Startaj Hrvatska saznali smo sve o prirodnoj kozmetici Viktoria – kremi za lice i gelu za tuširanje s magarećim mlijekom. Cijela čarolija ovih hidratantnih proizvoda nježnog mirisa nastaje na kršu i kamenu Dalmatinske zagore gdje se smjestio mali, ali odlično opremljen laboratorij supružnika Brankice i Paola.

Pročitajte više na: https://bit.ly/3xchxKL

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama: