O projektu Startaj Hrvatska

Mali poduzetnici postaju veliki uz Startaj Hrvatska!

Inicijativa, motivacija, akcija, sve to je Startaj Hrvatska, veliki medijski projekt koji donose SPAR Hrvatska u suradnji s Novom TV. Riječ je o jedinstvenom TV formatu s ciljem pomaganja poduzetnicima koji imaju dobru i inovativnu ideju da plasiraju svoje proizvode na police SPAR-a, jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.

Otkrivamo buduće uspješne ljude, suvremene inovatore, startupovce i poduzetnike koji imaju želju za stvaranjem i dobar proizvod kao dokaz!

Potrebna im je samo dobra prilika! Tu priliku im nudi SPAR zajedno s Novom TV.
Njihov put, koji često nije bio lak i jednostavan, možete pratiti na Novoj TV, dok njihove iznimne proizvode kupci imaju priliku upoznati i kupiti ekskluzivno u INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama.

Tijekom 11 emisija predstavit će se osam malih poduzetnika, a konačnu odluku o pobjedniku donose - kupci! Naime, svi će sudionici tijekom trajanja emisije svoje proizvode ponuditi na policama INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina, a onaj koji ostvari najbolju prodaju, ponijet će titulu "Hit proizvoda" i dobiti priliku za poslovnu suradnju sa SPAR-om. Pobjednik će tako svoj proizvod nastaviti prodavati u SPAR trgovinama diljem Hrvatske, ali i na drugim tržištima poput Slovenije i Austrije.

SPAR Hrvatska već godinama podržava domaće proizvođače kroz kampanje "Da, domaće je" i "Vrtovi Hrvatske" te je Startaj Hrvatska nastavak potpore razvoju poduzetništva u Hrvatskoj. Kao pokrovitelj i partner emisije, SPAR Hrvatska omogućuje i pomaže razvoj inovacija i dobrih poduzetničkih ideja. Stručnjaci iz SPAR-a bit će na raspolaganju svim natjecateljima za pomoć u poslovnim nedoumicama kako bi se u što boljem svjetlu predstavili kupcima.

Budite uz Startaj Hrvatska i podržite naše male poduzetnike!

Pogledajte sve proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama: