Nutty BARica - Startaj Hrvatska

Nutty BARica prirodne snack pločice

Nutty BARice su prirodne snack pločice posebne teksture i okusa

Više o Nutty BARica prirodnim snack pločicama

Nutty BARice su prirodne snack pločice – bez aditiva, palminog ulja i bez dodanih šećera i soli, što im je omogućilo i dobivanje certifikata Živjeti zdravo.

Možete ih jesti kao obrok ili desert, tijekom bavljenja sportom i u svakoj prilici kad na brzaka želite utažiti glad. 

Dolaze u četiri okusa: ORIGINAL (kikiriki maslac, orašasto voće i med), CHIARIN TANJURIĆ (badem, kikiriki maslac, marelice, datulje), VEGAN pločica (koja ne sadrži niti jedan sastojak životinjskog porijekla te je umjesto medom zaslađena agavinim sirupom) i MISS O (kakao, naranča, kikiriki maslac, lješnjak, med).

Nutty BARica prirodne snack pločice

Cijena Nutty BARica proizvoda

Nutty BARica – ORIGINAL
(kikiriki maslac, orašasto voće, med), 50 g
1,85 €  
Nutty BARica - VEGAN
(kikiriki maslac, orašasto voće, marelice, agavin sirup), 50 g
1,85 €  
Nutty BARica - CHIARIN TANJURIĆ
(badem, kikiriki maslac, marelice, datulje), 50 g
1,85 €  
Nutty BARica – MISS O
(kakao, naranča, kikiriki maslac, lješnjak, med), 50 g
1,85 €  
TINA KADOIC

Nutty BARica - sastav proizvoda

Iako su načinjene od poznatih i jednostavnih sastojaka: kikirikija, kikiriki maslaca, orašastog voća (lješnjak i badem), suhih marelica i datulja, meda ili agavinog sirupa, Nutty BARice toliko su posebne teksture i okusa da se pitate kako je moguće da vas kikiriki iznova fascinira.

Zbog visokog udjela orašastih plodova, čak 58 %, ove snack pločice bogat su izvor kvalitetnih proteina koje su pak izvori aminokiselina, građevnih komponenata svih naših tjelesnih stanica!

 Osim bjelančevinama, Nutty BARice siguran su izvor vlakana korisnih za probavni sustav, ali i kompletno zdravlje organizma.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Nutty BARica prirodne snack pločice – najbolji trenutci emisije – Startaj Hrvatska 2. sezona

Kako bi uvijek uz sebe imala kvalitetan međuobrok, Maja Fertalić je odlučila napraviti zdrave, nutritivno bogate pločice koje obiluju orašastim plodovima. Upoznajte Maju i njene Nutty BARica prirodne snack-pločice, napravljene bez kompromisa, s pažnjom i ljubavlju.  

Pročitajte više na https://bit.ly/2XFNMV6

Zašto se ništa ne prikazuje?

Upoznajte poduzetnika

Maja drži Nutty by Maja proizvode - Startaj Hrvatska

Često nas upravo nedaće dovedu do genijalnih otkrića, a Majin nas je životni put doveo do bezobrazno finih Nutty BARica koje su napravljene bez kompromisa, s najvećom pažnjom i ljubavlju jer ih je Maja spravljala prvenstveno za sebe, kao rješenje svog zdravstvenog problema.

Maja je morala iz prehrane izbaciti sve vrste aditiva, boja i konzervansa, zbog čega su njezine snack pločice „čista priroda“ – bez aditiva, palminog ulja i bez dodanih šećera i soli, što joj je omogućilo i dobivanje certifikata Živjeti zdravo, kojim se posebno ponosi.

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama: