Melli Aromatica EKO sredstva za pranje rublja - Startaj Hrvatska

Melli Aromatica EKO sredstva za pranje rublja

Melli Aromatica su EKO sredstva za pranje rublja nježna prema odjeći te prirodi i okolišu

Više o Melli Aromatica EKO deterdžentu i omekšivaču za rublje

Snježnobijeli omekšivač i deterdžent za pranje rublja s blagim mirisom pamuka ekološki su proizvodi koji su svojom recepturom nježni ne samo prema koži već i vašoj odjeći, kućanskim aparatima i, naravno, prirodi i okolišu, o čemu u Melli Aromatici već godinama posebno promišljaju i djeluju.

EKO deterdžent je guste i kremaste teksture, zbog čega ne zahtijeva velike količine prilikom pranja, a vrlo učinkovito uklanja mrlje na odjeći te ostavlja perilicu sjajnom i čistom! 

Pogodan je za ručno i strojno pranje rublja, kao i za pranje na temperaturama od 30 – 90 °C.

Melli Aromatica EKO deterdžent i omekšivač za rublje

Cijena Melli Aromatica proizvoda

EKO deterdžent za rublje, 1 L 9,28 €
EKO omekšivač za rublje, 500 ml 6,63 €  

Melli Aromatica - sastav proizvoda

Svi zabrinuti stanovnici našeg ‘Plavog planeta’ mogu odahnuti jer Melli Aromatica proizvodi ne sadrže parabene, sulfate i bojila, temeljeni su na biorazgradivoj recepturi bez mikroplastike koja predstavlja veliku opasnost za mora i oceane, a ponose se i VEGAN certifikatom koji garantira da proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog porijekla, kao i da nisu testirani  na životinjama. 

U svome sastavu imaju biljna ulja masline i kokosa, prirodnu sapunsku bazu, limunsku kiselinu i ostale blage sastojke koji u pranju pokazuju ozbiljnu snagu i djelotvornost.

Upoznajte poduzetnika

Iz malog samoborskog laboratorija Melli Aromatica dolaze dva proizvoda koji će obogatiti ne baš široku ponudu EKO sredstava za pranje rublja.

Vesna i Ivana, majka i kćer, toliko su se duboko dale u izučavanje prirodne kozmetike pa je ovo bio samo logičan korak dalje u već bogatom asortimanu.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Melli Aromatica EKO sredstva za pranje rublja – najbolji trenutci emisije – Startaj Hrvatska 2. sezona

U novoj epizodi Startaj Hrvatska upoznali smo Melli Aromatica - EKO proizvode za pranje rublja iza kojih stoji inspirativna priča o Vesni i Ivani, majci i kćeri koje su ljubav prema aromaterapiji pretočile u bočice nježnih i mirišljavih proizvoda za rublje.

Pročitajte više na:: https://bit.ly/3o1x1wQ

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama: