EKIPA Kombucha BIO napitak - Startaj Hrvatska

EKIPA Kombucha

EKIPA Kombucha je fermentirani BIO napitak od zelenog i crnog čaja

Više o EKIPA Kombucha proizvodima

EKIPA Kombucha je blago gaziran napitak koji nastaje prirodnom fermentacijom zelenog i crnog čaja. Iako je od davnina poznat i spravljan u kućanstvima diljem svijeta, tek posljednjih godina, porastom svijesti o važnosti zdrave prehrane, ovaj prirodan napitak doživljava svoju veliku popularnost.

Fermentirane namirnice, poput kombuche, općenito se smatraju poželjnima za ravnotežu crijevne flore i čišćenje organizma, zbog čega imaju blagotvoran utjecaj na njega.

Uz klasični okus zelenog čaja, ovaj osvježavajući blago gazirani napitak dostupan je i u okusima bazge, bobičastog voća te đumbir/kurkuma.

EKIPA Kombucha bio napitak četiri vrste

Cijena EKIPA Kombucha proizvoda

Okus classic
(fermentirani BIO napitak od zelenog i crnog čaja s okusom bazge, blago gazirani), 250 ml
1,98 €
Okus đumbira i kurkume
(fermentirani BIO napitak od zelenog i crnog čaja, s okusom đumbira i kurkume, blago gazirani), 250 ml
1,98 €
Okus bazge
(fermentirani napitak od zelenog i crnog čaja, s okusom bazge, blago gazirani), 250 ml
1,98 € /
Okus bobičastog voća
(fermentirani napitak od zelenog i crnog čaja, s okusom bobičastog voća, blago gazirani), 250 ml
1,98 € /

EKIPA Kombucha - sastav

Kombucha se naziva i živim/funkcionalnim pićem i da bi bila djelotvorna ne smije biti pasterizirana. Upravo zato EKIPA nije pristala na kompromis i svoju kombuchu proizvode prema tradicionalnoj recepturi od prirodnih sastojaka i bez pasterizacije.

Osim što ima nizak sadržaj šećera, veganska je, zbog čega ju kao osvježavajući napitak bez grižnje savjesti mogu konzumirati baš svi.

Uz klasični okus zelenog čaja, ovaj osvježavajući blago gazirani napitak dostupan je i u okusima bazge, bobičastog voća te đumbir/kurkuma.

Upoznajte poduzetnika

Zagrepčanin Mario, nakon godina provedenih u Australiji vraća se u Hrvatsku kako bi sa svojim prijateljima iz djetinjstva, Rokom i Zdravkom razvio poslovnu ideju i pokrenuo proizvodnju Kombucha napitka. Ipak, zagrebački dečki ne bi bili kompletna EKIPA, a Kombucha ne bi imala egzotičnu notu i posebnu recepturu da Mario nije u Australiji upoznao Filipinku Almiru koja je danas njihova glavna “brewerica“.

Zašto se ništa ne prikazuje?

EKIPA Kombucha – najbolji trenutci emisije – Startaj Hrvatska 2. sezona

U novoj epizodi emisije Startaj Hrvatska upoznali smo EKIPU - Maria, Roka, Zdravka i Almiru koji s ponosom predstavljaju svoj zajednički projekt - Kombucha napitke od zelenog i crnog čaja. Svoja su iskustva s egzotičnim okusima pretočili u bočice osvježavajućih napitaka koje sve do jedne prolaze strogu kontrolu glavne "brewerice" Filipinke Almire.  

Pročitajte više na: https://bit.ly/30om9AQ

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama: