Fruit Moons grickalice - Startaj Hrvatska

Fruit Moons grickalice

Fruit Moons su ručno rađene grickalice od cjelovitog voća i orašastih plodova

Više o Fruit Moons grickalicama

Fruit Moons ručno su rađene grickalice od cjelovitog voća i orašastih plodova, a nastaju dehidracijom voćnog pirea jabuke iz hrvatskih voćnjaka. Posebnim ih čini dodatak prženih lješnjaka i drugih prirodnih aroma cimeta ili mente, ali i sam oblik pogodan za idealan zalogaj.

Posegnite za Fruit Moonsima tijekom bavljenja sportom, na putovanjima, na poslu, u trenucima krize za slatkim zalogajem bez grižnje savjesti.

Preporučujemo da Fruit Moonse prvo kratko rastopite u ustima, a tek onda ih prožvakajte. I nemojte žuriti, dugo žvakanje hrane dobro je za ljudsko zdravlje. U slast.

Fruit Moons- jabuka, lješnjak, menta

Cijena Fruit Moons proizvoda

Fruit Moons - jabuka/lješnjak, 50 g 2,65 €  
Fruit Moons - jabuka/lješnjak/cimet, 50 g 2,65 €  
Fruit Moons - jabuka/lješnjak/menta, 50 g 2,65 €

Fruit Moons - sastav

Fruit Moons ručno su rađene grickalice od cjelovitog voća i orašastih plodova, a nastaju dehidracijom voćnog pirea jabuke iz hrvatskih voćnjaka. Posebnim ih čini dodatak prženih lješnjaka i drugih prirodnih aroma cimeta ili mente.

Moonsi su 100 % prirodni i ne sadrže gluten ni dodane šećere, konzervanse, aditive i umjetna bojila. Još jedan dokaz njihove kvalitete su i certifikati: VEGAN i Živjeti zdravo, što znači da su prema preporuci HZJZ-a ovaj proizvod i njegov sastav preporučljivi za pravilnu prehranu.

Upoznajte poduzetnika

Jelena Gadže rođena je istraživačica i izumiteljica te ju je ta strast i dovela do izrade najneobičnijih zalogaja koje ste ikada probali.

Njezin je životni put bio prepun uspona i padova, a ona nikada nije izgubila vjeru da će veliki trud i ljubav koje je uložila uroditi plodom.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Fruit Moons grickalice – najbolji trenutci emisije – Startaj Hrvatska 2. sezona

Jelena Gadže rođena je istraživačica i izumiteljica te ju je ta strast i dovela do izrade Fruti Moons grickalica - najneobičnijih zalogaja koje ste ikada probali. U novoj epizodi Startaj Hrvatska ispričala nam je kako izrađuje ukusne grickalice i na koje je izazove naišla na svom poduzetničkom putu.

Pročitajte više na https://bit.ly/3Gu0yaQ

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama: