Croaticanna BIO ulje konoplje - Startaj Hrvatska

Croaticanna BIO ulje konoplje

Croaticanna je BIO ulje konoplje iz ekološkog uzgoja blagog orašastog okusa i svjetlozelene boje  

Više o Croaticanna BIO ulju konoplje

Ulje Croaticanna nastaje hladnim prešanjem sjemena konoplje koje je raslo u strogo kontroliranim ekološkim uvjetima, a to je ujedno i ono po čemu se ulje iz OPG-a Kalić razlikuje od mnogih sličnih ulja na tržištu. 

U OPG-u Kalić proizvodi se dobivaju uglavnom ručnom proizvodnjom i njihova je misija da put „od polja do stola“ bude što kraći, čime garantiraju kvalitetan proizvod za ljude, ali i najmanje štetan za prirodu i okoliš.

Kvaliteta ulja Croaticanna prepoznata je i „odlikovana“ s tri certifikata i jamstvena žiga – „Živjeti zdravo“ zbog niskog udjela soli i zasićenih masnih kiselina te BIO i VEGAN oznakama.

Croaticanna BIO ulje konoplje

Cijena Croaticanna proizvoda

Croaticanna – BIO ulje konoplje, 250 ml 61,79 €

Croaticanna BIO ulje konoplje - sastav

Potvrđeno je kako ulje Croaticanna u idealnom omjeru sadržava višestruko nezasićene masne kiseline koje doprinose snižavanju kolesterola u krvi. 

Zanimljiv je podatak da ovo ulje sadrži 13 g alfa linolenske kiseline (ALA) na 100 ml ulja, a koristan učinak postiže se već unosom 2 g ALA dnevno.

Upoznajte poduzetnika

Obitelj Kalić krenula je s uzgojem biljke konoplje i proizvodnjom sjemena kad su zbog bolesti člana obitelji shvatili da je biljka koju su posadili na svojim poljima zaista čudesna.

Iz srca Slavonije, iz ekološkog uzgoja stiže BIO ulje konoplje – Croaticanna.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Croaticanna BIO ulje konoplje – najbolji trenutci emisije – Startaj Hrvatska 2. sezona

U novoj epizodi druge sezone emisije Startaj Hrvatska upoznali smo obitelj Kalić koja se bavi uzgojem biljke konoplje te proizvodnjom BIO ulja konoplje Croaticanna. Kako su u srcu Slavonije odlučili proizvoditi industrijsku konoplju te po čemu je toliko posebna otkrio nam je veseli i raspjevani Zvonimir.

Pročitajte više na: https://bit.ly/3FW4z6N

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama: