Zorina mast

Zorina mast radi se po tradicionalnoj recepturi, od sastojaka prirodnog podrijetla, bez konzervansa i umjetnih boja, a služi za njegu i regeneraciju nadražene kože

Novitet od Zorine masti

U INTERSPAR hipermarkete stigao je novi proizvod - Zorina mast Microbiota zaštitna hidratantna krema za lice s zaštitnimfaktorom Spf 30, 50 ml

Microbiota sadrži UV filtere „nove generacije“ (ecco pass filteri), a osim zaštite, koži pruža njegu, anti-aging djelovanje, hidrataciju te ugodan osjet i udobnost na koži, uz estetski dojam i ugodan miris.

U MICROBIOTI sadržan je koktel probiotika i sastojaka koji promoviraju zdravu mikrobiotu. Zdrava mikrobiota kože stvara mrežu mikroorganizama na površini kože, djelujući kao barijera koja propušta sve što je korisno iz okoline, dok istovremeno sprječava prodiranje štetnih utjecaja i mikroorganizama na koži.

Hidratacija, zaštita i regeneracija u jednom!

Više o Zorinoj masti

  • Mast za nadraženu kožu, 50 ml, 6,63 € / 49,99 kn
  • Zorina mast krema za ruke, 75 ml, 4,64 € / 33,99 kn
  • Zorina mast krema za lice, 50 ml, 10,62 € / 79,99 kn
  • Zorina mast losion za tijelo ceramidi - badem, 250ml, 10,62 € / 79,99kn
  • Zorina mast losion za tijelo maslina - smokva, 250ml, 10,62 € / 79,99kn
  • Zorina mast losion za tijelo limeta - krastavac, 250ml, 10,62 € / 79,99kn
  • Zorina mast kolagenski serum za lice, 30 ml, 15,93 € / 119,99kn

 

Receptura za izradu Zorine masti već se dugo prenosi s koljena na koljeno u obitelji Čipčić, a njezine su blagodati poznate i izvan granica Hrvatske. No, tek kad je mladi student ekonomije Goran Čipčić od svoje bake odlučio preuzeti i modernizirati posao, Zorina mast postaje dostupnija i tražena od sve većeg broja ljudi. Osim masti za nadraženu kožu u asortimanu možete naći kremu s maslinovim uljem i probiotikom, hidratantnu kremu za lice, hranjive losione za tijelo i kolagenski serum za lice.

Bazga, maslinovo i kantarionovo ulje regeneriraju, obnavljaju i hidratiziraju, dok je poznato da pčelinji vosak formira zaštitnu barijeru na koži, čime pomaže u njezinoj obnovi. Svi sastojci koji se koriste za pripremu isključivo su prirodnog porijekla, bez konzervansa, umjetnih boja i mirisa, uzgojeni ili pripremljeni kod lokalnih, domaćih proizvođača i prerađivača s područja Dalmacije.

Zorina mast dokazano umiruje, hrani, hidratizira i regenerira kožu te joj daje svježinu i vraća prirodni tonus, a ublažava i tegobe kod opeklina. Namijenjena je svim tipovima kože, a podjednako učinkovitom pokazala se u tretiranju osjetljive dječje kože ili nepokretnih osoba treće životne dobi.

Ova tradicionalna krema namijenjena je modernoj obitelji koja će u njoj pronaći univerzalnu namjenu, zbog čega je neizostavan proizvod svakog kućanstva.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte najbolje trenutke iz prve epizode!

U prvoj epizodi nove emisije StartajHrvatska imali smo priliku upoznati Zorinu mast – tradicionalnu kremu od domaćih, prirodnih sastojaka čija se receptura u obitelji Čipčić prenosi s koljena na koljeno. Zorina mast umiruje, hrani, hidratizira i regenerira kožu, a ublažava i tegobe kod opeklina. Ova mast ne sadrži konzervanse, umjetna bojila ni mirise, što je čini prigodnom za njegu kože najmlađih, a kako potiče fleksibilnost kože, voljet će je i oni stariji.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama