Zorina mast

Zorina mast radi se po tradicionalnoj recepturi, od sastojaka prirodnog podrijetla, bez konzervansa i umjetnih boja, a služi za njegu i regeneraciju nadražene kože

Više o Zorinoj masti

  • Mast za nadraženu kožu, 50 ml, 6,63 € / 49,99 kn
  • Zorina mast krema za ruke, 75 ml, 4,64 € / 33,99 kn
  • Zorina mast krema za lice, 50 ml, 10,62 € / 79,99 kn
  • Zorina mast losion za tijelo ceramidi - badem, 250ml, 10,62 € / 79,99kn
  • Zorina mast losion za tijelo maslina - smokva, 250ml, 10,62 € / 79,99kn
  • Zorina mast losion za tijelo limeta - krastavac, 250ml, 10,62 € / 79,99kn
  • Zorina mast kolagenski serum za lice, 30 ml, 15,93 € / 119,99kn

 

Receptura za izradu Zorine masti već se dugo prenosi s koljena na koljeno u obitelji Čipčić, a njezine su blagodati poznate i izvan granica Hrvatske. No, tek kad je mladi student ekonomije Goran Čipčić od svoje bake odlučio preuzeti i modernizirati posao, Zorina mast postaje dostupnija i tražena od sve većeg broja ljudi. Osim masti za nadraženu kožu u asortimanu možete naći kremu s maslinovim uljem i probiotikom, hidratantnu kremu za lice, hranjive losione za tijelo i kolagenski serum za lice.

Bazga, maslinovo i kantarionovo ulje regeneriraju, obnavljaju i hidratiziraju, dok je poznato da pčelinji vosak formira zaštitnu barijeru na koži, čime pomaže u njezinoj obnovi. Svi sastojci koji se koriste za pripremu isključivo su prirodnog porijekla, bez konzervansa, umjetnih boja i mirisa, uzgojeni ili pripremljeni kod lokalnih, domaćih proizvođača i prerađivača s područja Dalmacije.

Zorina mast dokazano umiruje, hrani, hidratizira i regenerira kožu te joj daje svježinu i vraća prirodni tonus, a ublažava i tegobe kod opeklina. Namijenjena je svim tipovima kože, a podjednako učinkovitom pokazala se u tretiranju osjetljive dječje kože ili nepokretnih osoba treće životne dobi.

Ova tradicionalna krema namijenjena je modernoj obitelji koja će u njoj pronaći univerzalnu namjenu, zbog čega je neizostavan proizvod svakog kućanstva.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte najbolje trenutke iz prve epizode!

U prvoj epizodi nove emisije StartajHrvatska imali smo priliku upoznati Zorinu mast – tradicionalnu kremu od domaćih, prirodnih sastojaka čija se receptura u obitelji Čipčić prenosi s koljena na koljeno. Zorina mast umiruje, hrani, hidratizira i regenerira kožu, a ublažava i tegobe kod opeklina. Ova mast ne sadrži konzervanse, umjetna bojila ni mirise, što je čini prigodnom za njegu kože najmlađih, a kako potiče fleksibilnost kože, voljet će je i oni stariji.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama