Superheraw BIO snack pločica

Superheraw je veganska BIO snack pločica ručno spravljena od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i drugih prirodnih sastojaka kontroliranog ekološkog podrijetla

Cijena Superheraw BIO snack pločica

 • Bio snack pločica Superheraw "lješnjak - cvijet soli"
  45 g, cijena: 1,72 € / 12,99 kn
 • Bio snack pločica Superheraw "lješnjak - kakao"
  45 g, cijena: 1,72 € / 12,99 kn
 • Bio snack pločica Superheraw "borovnica - indijski oraščići"
  45 g, cijena: 1,72 € / 12,99 kn
 • Bio snack pločica Superheraw "suho voće - orašasto voće"
  45 g, cijena: 1,72 € / 12,99 kn
 • Bio snack pločica Superheraw "kokos - sjemenke industrijske konoplje"
  45 g, cijena: 1,72 € / 12,99 kn
 • Bio snack pločica Superheraw "kakao - naranča s bjelančevinama industrijske konoplje“ 
  55g, cijena: 1,72 € / 12,99 kn

Kako je Superheraw nastao?

Kada je shvatila da se mora uhvatiti u koštac sa sinovim jakim alergijama na hranu, a ne zakinuti dijete za slatkiše koje obožava, Tijana Božović Galjanić kreće u istraživanje i pronalazak savršenog „zdravog“ slatkiša koji odmah postaje i važan sastojak u sportskoj torbi njezina supruga, bivšeg sportaša i hrvatskog olimpijca, Žarka Galjanića.

Superheraw veganska, BIO snack pločica namijenjena je svim superherojima i onima koji će se tako osjećati nakon što konzumiraju ovaj nevjerojatno ukusni i hranjivi proizvod. Superheraw pločice sastoje se od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i drugih prirodnih sastojaka kontroliranog ekološkog podrijetla. Sve supermoći sadržane su u svakoj Superheraw pločici; organski, veganski, bez glutena, bez rafiniranog šećera, ručno rađeno!

Superheraw pločice odličan su izvor prirodne energije, a zna se da povećanjem energije podižemo koncentraciju i vitalnost. Podloga svim okusima Superheraw pločica je najmanje 7 čistih, organskih sastojaka koji su ručno usitnjeni, hladno prešani i pakirani do perfekcije.

Sastav Superheraw pločica

EKSKLUZIVNA SUPERHERAW PLOČICA SA CVIJETOM SOLI
Pločica inspirirana Jadranskim morem s dodatkom ručno ubranog cvijeta soli koji ističe prirodnu slatkoću datulja. Svaki zalogaj sadrži hrskave tostirane lješnjake s hrvatskih plantaža u kombinaciji s bademima, indijskim orasima, sjemenkama bundeve i kokos čipsom. Kao takva, idealan je snack jer zahvaljujući kvalitetnim sastojcima pomaže organizmu nadoknaditi potrebu za mineralima i bjelančevinama.

*iz kontroliranog ekološkog uzgoja

BIO snack pločica voće - orašasti plodovi je energetska bomba koju jednostavno morate probati! Kombinacija je suhih datulja, grožđica, šljiva, indijskog oraha, badema i tostiranih lješnjaka, te sjemenki suncokreta i bundeve uz dodatak kokosa i kvalitetnog kakao praha. Ova je pločica dobar izvor dva značajna minerala - kalija i magnezija koji se u organizmu odlično međusobno nadopunjuju.

BIO snack pločica kokos - sjemenke industrijske konoplje egzotičnog je okusa! Napravljena od sirovog kokos čipsa, indijskih oraha, sjemenki industrijske konoplje i suncokreta, tamnih sočnih grožđica, datulja i vanilije. S obzirom na to da je dobar izvor kalija, koji se uslijed jačeg znojenja pojačano izlučuje iz tijela, imajte ga uz sebe i držite svoje tijelo i mišiće spremnima.

BIO snack pločica lješnjak - kakao najčokoladnija je Superheraw pločica! Spravljena od ekološki uzgojenih datulja, tostiranih lješnjaka, kvalitetnog kakao praha, indijskih oraha, badema, kokos čipsa te sjemenki bundeve i suncokreta. Sadrži mnogo vlakana, pa neka bude vaš bezgrešni slatkiš i kada ste na dijeti. Neodoljivo!

BIO snack pločica kakao - naranča s dodanim biljnim bjelančevinama prava je proteinska bomba. Udio bjelančevina industrijske konoplje je čak 22%, pa je uvijek imajte uz sebe kada vam je nužan brz oporavak od fizičkih napora. Za okus su zadužene suhe datulje, bademi, kakao prah, sjemenke bundeve, kokos nektar iz samog cvijeta kokosa uz dodatak sušene korice naranče.

BIO snack pločica borovnica - indijski orah posebno je kreirana za projekt Startaj Hrvatska kao podsjetnik na ovaj veliki životni korak mlade majke i poduzetnice Tijane koja poručuje: "ljepota dolazi iznutra, zato pazite što unosite u sebe!"

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte najbolje trenutke iz epizode!

U novoj epizodi emisije Startaj Hrvatska na Novoj TV upoznali smo Tijanu Božović Galjanić i njezin proizvod Superheraw – BIO snack pločice. Ove organske, ručno rađene pločice bez rafiniranog šećera i glutena su krcate supermoćima. Superheraw pločice su odličan izvor energije, a zbog svoje praktičnosti uvijek mogu biti uz vas na poslu, u školi, na putovanjima ili sportskim aktivnostima.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama