Špajz domaće juhe

Špajz domaće juhice cjelovit su i zdrav obrok iz teglice, pripremljen od svježih namirnica i prirodnih začina

Više o Špajz juhama

Špajz domaće juhice ne samo da će vas nahraniti finim, prirodnim sastojcima i okusima već će zagrijati i okrijepiti vašu dušu. Tako barem tvrdi Martina Završki, a mi nemamo razloga ne vjerovati joj. Martina je dugo promatrala tržište brze hrane i način prehrane zaposlenih ljudi, jer je i sama ušla u tu skupinu i shvatila da će joj stradati zdravlje ne pozabavi li se svojom prehranom. Uz već poznata četiri okusa domaćih juhica, od sada na naše police možete naći novi savršeni spoj mrkve i graška.

Martina je juhice, koje inače servira u svom malom restoranu zdrave hrane, spakirala u teglice i omogućila obrok svima koji vole zdravu i prirodnu prehranu.

Špajz juhica u teglici je poput laganog variva, niskokalorična, ukusna, zasitna i praktična, pa sada više nitko nema izliku za lošu prehranu koja ujedno utječe na naš izgled i zdravlje. Ukupno 4 vrste juhica spravljene su prema jednostavnoj recepturi jer je naglasak na svježim namirnicama, pa osim soli i papra, juhicama je dodano nešto domaćih začina ružmarina ili bosiljka, te maslinova i bučina ulja.

Dugo ćete isprobavati dok ne pronađete svoj omiljeni okus jer svaka od juhica podsjeća na finu domaću kuhinju naših mama i baka.

Špajz povrtna juhica vraća u život! Zbog svog jednostavnog ali moćnog sastava – mrkva, brokula, cvjetača, brzo će povratiti vašu energiju i nahraniti organizam vitaminsko-mineralnom kombinacijom. Mrkva se juhama dodaje upravo zbog okrepljujućeg efekta na oslabljeni organizam, a beta karoten kojim obiluje, poznat je po tome da se brine za lijep izgled kože. Cvjetača i brokula imaju mnoge dobrobiti po zdravlje, a ujedno juhici daju finu kremastu teksturu.

Juha od butternut tikve prepoznata je širom svijeta po svojem blagom a posebnom okusu. Špajz juhica od muškatne tikve uz dodatak bosiljka i bučinog ulja, zadovoljit će i najprofinjenija nepca. Tikva je jedan od favorita veganske prehrane, puna je minerala koji su odgovorni za pravilno funkcioniranje ljudskog organizma.

Špajz juhica od mrkve i celera uz dodatak maslinova ulja, ružmarina i kurkume odličan je eliksir! Celer je poznat od davnina, a s obzirom na to da je pronađen u Tutankamonovoj grobnici, pretpostavlja se da ga je taj vladar u zagrobni život „ponio“ baš zbog njegovih ljekovitih svojstava. Kao i mrkva, celer sadrži vlakna, vitamine A, B i B6, C, kalcij, magnezij, kalij, fosfor, te je poznat kao „čistač organizma“. Zato, navalite na juhicu dok radite na svojoj kilaži.

Juha od rajčice i bosiljka najnovija je u ponudi Špajza, ali logičan slijed u izradi juhica po tradicionalnim recepturama. Rajčica uz dodatak češnjaka, maslinova ulja, bosiljka, papra poznata je kombinacija. Zagrijte je u mikrovalnoj ili se okrijepite hladnom juhicom, ne pristajte na kompromise „iz vrećice“, čuvajte svoje zdravlje.

Juha od graška i mrkve s dodatkom zelene metvice najnovija je u ponudi Špajza. Novi okus popularnih juhica pripremljen je bez pojačivača arome i bojila što je čini sigurnim izborom za baš sve uzraste. Ova okrepljujuća juha kao stvorena je za sve one koji vole tradicionalne okuse, ali s modernim notama, upravo onakvim kakve kombinaciji graška i mrkve daje zelena metvica, aromatična i ljekovita biljka koja je iznimno dobra za probavu.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte najbolje trenutke iz epizode!

U novoj epizodi emisije Startaj Hrvatska na Novoj TV upoznali smo našu zadnju finalisticu Martinu Završki i njezin proizvod Špajz, domaća juhica pripremljena od svježih namirnica i prirodnih začina, dostupna u četiri okusa - povrtna, butternut tikva, mrkva i celer te rajčica i bosiljak!

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama