Shapello šampon za pse i mačke

Šampon i sapun Shapello, čiji su glavni sastojci zelena glina i aktivni ugljen, nježni su i potpuno prirodni proizvodi za njegu i čišćenje kućnih ljubimaca

Cijena Shapello šampona i sapuna

  • Tekući šampon za pse i mačke Shapello, 250 ml, 9,28 € / 69,99 kn
  • Kruti šampon za pse i mačke Shapello, 30 g, 5,30 € / 39,99 kn

Naša priča

Život s kujicom Lunom i njezini „pseći problemi“ naveli su nekadašnju novinarku, danas aromaterapeutkinju Mary Novosel na originalnu poslovnu ideju. Luna je počela dobivati alergije koje su se odrazile na stanje i izgled kože i dlake, a Mary vrlo je brzo otkrila da na tržištu ne postoji jedinstveno rješenje za njezine probleme. Stoga je počela smišljati savršenu formulu koja će osim specifičnih, pokrivati i svakodnevne probleme s kojima se susreću vlasnici dlakavih ljubimaca.

Sastav Shapello šampona

 

Baza šampona potpuno je prirodna, kao i sastojci zelene gline i aktivnog ugljena koji dubinski čiste i detoksiciraju. Eterično ulje čajevca cijenjeno je prije svega zbog svojih antibakterijskih svojstava, a Shapellu daje i specifičan miris.

Shapello zbog specifičnog sastava i mirisa omogućuje kupanje koje oponaša ono u prirodi jer ljubimac ima osjećaj da se u pripravku nalaze zemlja i trava pa nema potrebu dodatno se utrljavati u prljavštinu. Dlaka je nakon pranja sjajna i mirisna, a životinja nema osjećaj da je izgubila svoj miris.

Jednostavan za korištenje, Shapello pjeni sasvim dovoljno da olakša pranje, ali da pritom ne ugrozi sluznicu vaših ljubimaca. Ako ne vjerujete, isprobajte na vlastitoj koži i kosi koje će provjereno biti zdrave i sjajne, a posebno će njegovati osjetljivo tjeme.

Shapello proizvodi osmišljeni su s ljubavlju prema životinjama i u skladu s prirodom. Nisu testirani na životinjama, veganski su i 100 posto prirodni, bez sulfata, bez parabena, bez umjetnih bojila i mirisa.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte najbolje trenutke iz epizode!

U novoj epizodi emisije Startaj Hrvatska na Novoj TV upoznali smo Mary Novosel i Shapello, jedinstveni proizvod za njegu i čišćenje kućnih ljubimaca koji sadrži zelenu glinu i aktivni ugljen za nježno, ali dubinsko čišćenje dlake. Vaši mezimci nikada neće biti sretniji što ste ih smočili!

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama