Jaggety mješavina začina

Jaggety je ručno rađena mješavina začina s povrćem, bez bojila i pojačivača aroma, a hranjive vrijednosti namirnica maksimalno su očuvane. 

Cijena Jaggety začinske mješavine

  • Jasnina začinska mješavina Jaggety, dodatak jelima, 100 g, 5,97 € / 44,99 kn  

Naša priča

Kad je Jasna Karavanić odlučila promijeniti način prehrane i izgubiti kilograme, nije ni slutila da će tim korakom iz temelja promijeniti svoj život i stvoriti proizvod koji je neizostavan sastojak svake kuhinje. Kako joj je u novoj vrsti prehrane nedostajalo okusa i mirisa, Jasna je, nezadovoljna ponudom na tržištu, izradila vlastiti dodatak jelima, začinsku mješavinu koju će moći svakodnevno konzumirati.

Jaggety - sastav

Sastojci Jaggetyja nisu tajna – mrkva, korijen celera, korijen pastrnjaka, poriluk, list peršina uz dodatak himalajske soli i kurkume. Jasna svoj začin izrađuje ručno i od namirnica s domaćih OPG-ova, a osim kao dodatak jelima, preporučuje njegovo korištenje za izradu povrtnog temeljca. Ukusan i topao obrok dobije se ako veliku žlicu Jaggetyja prelijete s 2 dcl vrele vode.

Nije slučajno da „bakine juhice“ sadrže baš ovo povrće bogato vitaminima i mineralima. U mrkvi ima beta karotena, pastrnjak sadrži kalij, a celer, koji je poznat i kao čistač organizma, obiluje natrijem i vitaminom A. Tu je još i poriluk, koji zbog svojeg sastava ima široku primjenu u pučkoj medicini. Kurkuma se smatra jednim od najmoćnijih sastojaka iz prirode, a jelima u koja se dodaje daje intenzivnu žutu boju, po kojoj je poznata diljem svijeta.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte najbolje trenutke iz epizode!

U novoj epizodi emisije Startaj Hrvatska na Novoj TV upoznali smo Jasnu Karavanić i Jaggety, bogatu začinsku mješavinu koja će svaki vaš recept podići na novu razinu. Ručno rađen od namirnica s domaćih OPG-ova, Jaggety će postati neizostavan sastojak u svakoj kuhinji jer nema bojila i pojačivača okusa.

Zašto se ništa ne prikazuje?

Pogledajte ostale proizvode

Pratite nas na društvenim mrežama